Connect with us

Revistateo.ro

horoscop-luna-iunie-2014-PESTI

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Pesti – Bani + general

Horoscop iunie 2014 – Pesti – Bani + general

Ca şi celelalte zodii de apă, şi tu eşti bine susţinut de Neptun din zodia ta, şi de Saturn din Scorpion sau Jupiter din Rac. Primeşti toată inspiraţia de car ai nevoie, toată susţinerea emoţională, toată rezistenţa şi ambiţia necesare pentru tot ce te aşteaptă şi luna aceasta. Chiar dacă trecerea Soarelui prin Gemeni nu prea te favorizează, după ce acesta se va muta în Rac, în ultima decadă a lunii, lucrurile sună mult mai promiţător.

Horoscop iunie 2014 – Pesti – Bani

Horoscop iunie 2014 – Pesti – Bani. Greu se adună banii, şi dacă ai nişte proiecte costisitoare în gând, dai piept cu o serie de hopuri care te fac să îţi pierzi încrederea că mai poţi ajunge la capăt cu ele. Te-ai pitea trezi în faţa unor plăţi neprevăzute ce te obligă să foloseşti banii puşi deoparte cu alte scopuri, ceea ce te lasă complet debusolat, neştiind de unde să faci rost de alţi bani pentru a-i pune la loc.

Horoscop iunie 2014 – Pesti – Bani. Nici nu ştii cum te trezeşti cu o taxă în plus, cu o sumă mai mare decât era prevăzut sau alte plăţi neprogramate, poate nu mari, dar suficient de stresante cât să te transforme un pachet de nervi ori de câte ori vine vorba de bani. Poate banii vin tot pe neprevăzute, deci te poţi aştepta la surprize, ori aducătoare de bani, ori consumatoare de bani. Nu strică prudenţa, dar nu cred că ştii ce-i aceea luna aceasta, fiind mult mai impulsiv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top