Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Leu

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Leu – Bani + general

Horoscop iunie 2014 – Leu – Bani + general

Marte este un aliat bun pentru voi, Leii, pentru că vă insuflă resursele necesare pentru a că exprima la justa valoare. Eşti pe placul celor din jur, ba chiar, cu atitudinea ta jovială, diplomată, amabilă, ai putea repara chiar şi cele mai acerbe situaţii neplăcute din trecut, ai putea şterge de pe reputaţia ta o pată pe care o tot duci după tine. Totuşi, fii prudent în tot ce zici, faci, decizi zilele acestea, pentru că eşti cam impulsiv în unele situaţii şi nici nu ştii cum porneşti pe o cale nouă fără o analiză aprofundată, cu riscul de a regreta mai apoi graba aceasta. 

Horoscop iunie 2014 – Leu – Bani

Horoscop iunie 2014 – Leu – Bani. Aici trebuie să acorzi mare atenţie, deoarece retrogradarea planetei Mercur, după 8 iunie, nu e chiar în avantajul finanţelor tale! Nu e întru totul rea această retrogradare, deoarece e posibil să-ţi mai ofere odată premisele unor câştiguri de care ai mai beneficiat odată lunile trecute, dar retrogradarea poate fi privită şi ca pe obligaţia de a arunca o privire înapoi, la afaceri neterminate, plăţi neonorate, facturi neachitate, deci nu le mai amâna!

Horoscop iunie 2014 – Leu – Bani. Partea bună ar mai putea fi rezolvarea cu brio a unor planuri cu impact financiar care, din diverse motive, stagnau de la o vreme şi finalmente parcă încep şi ele să se mai urnească, descoperind acum, după mai mult timp, soluţiile cele mai inspirate.

Horoscop iunie 2014 – Leu – Bani. Vei resimţi un fel de revenire în atenţie a unor aspecte mai vechi cu care te-ai mai confruntat cândva: de exemplu primirea unor sume demult promise dar amânate sau achitarea unei datorii mai vechi, având acum, finalmente, sumele necesare pentru a scăpa de ea. 

Leu IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Leu IUNIE 2014 – CARIERA» | Leu IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top