Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Fecioara

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Fecioara – Bani + general

Horoscop iunie 2014 – Fecioara – Bani + general

Nicio planetă nu trece prin zodia ta luna aceasta, oricum ştii că vremea ta vine odată cu toamna. În schimb guvernatorul tău Mercur se află într-o poziţie bună, e puternic, inspirat, plin de resurse, numai că începe să meargă invers. Retrogradarea patronului tău zodiacal după 8 iunie te va face să te comporţi ciudat, să te gândeşti mai mult înainte de a lua decizii, să te răzgândeşti des, să porneşti ceva şi apoi să schimbi direcţia, ca atare fii pregătit pentru o astfel de inconstanţă pe toate planurile, acest du-te-vino resimţindu-se în toate acţiunile care te preocupă. Pe unele Fecioare, Neptun din zodia diametral opusă le zăpăceşte de-a binelea, ca atare staţi cu ochii şi urechile deschise, ca să nu vă lăsaţi furaţi de iluzii, promisiuni deşarte, vise imposibile sau ţinte intangibile. Himerele stau la pândă!

Horoscop iunie 2014 – Fecioara – Bani

Horoscop iunie 2014 – Fecioara – Bani. Sună bine şi acest plan, luna aceasta! Marte nu mai are mers retrograd, ca în lunile anterioare, deci ar trebui să se reaşeze toate pe un făgaş mult mai armonios şi liniştit în buget.

Horoscop iunie 2014 – Fecioara – Bani. Lupţi pentru drepturile tale financiare, în cazul în care stă în puterea ta să obţii mai mult, deci banii sunt o oglindire a eforturilor depuse: munceşti mult, câştigi mai bine! Pune-ţi mintea la contribuţie, sapă după talentele tale ascunse, scoate-le la iveală, că le-ai putea pune serios la treabă pentru un venit mai bun. Oricum, eşti într-o perioadă în care îţi cântăreşti foarte bine resursele financiare înainte de a le investi, dar la fel de bine ştii să-ţi calculezi resursele de unde pot apărea bani, deci valorifică-le! Ai cu ce! 

Fecioara IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Fecioara IUNIE 2014 – CARIERA» | Fecioara IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top