Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iunie 2014 – Capricorn

Horoscop Lunar

Horoscop iunie 2014 – Capricorn – Bani + general

Horoscop iunie 2014 – Capricorn – Bani + general

Eşti foarte tracasat, obosit, parcă toate s-au adunat acum pe capul tău, pentru că eşti şi tu una din acele zodii vizate de aspecte planetare dificile. Jupiter din zodia opusă te încearcă mult la nivel psihic, Uranus din Berbec cere de la tine enorm până te lasă fără energie, Pluto din propria ta zodie şi Marte din Balanţă stau cu ochii pe tine ca nişte profesori severi, de parcă ar aştepta cea mai mică greşeală. Înarmează-te cu resurse imense de energie pentru a face faţă acestei agitaţii astrale direcţionate spre tine, pentru că oboseala şi stresul vor fi la cote maxime, generatoare de erori, conflicte şi mici crize.

Horoscop iunie 2014 – Capricorn – Bani

Horoscop iunie 2014 – Capricorn – BaniDe bani e nevoie la tot pasul, dar încearcă să nu cheltuieşti totul într-o singură direcţie, chiar dacă tentaţia e mare, ai vrea să mai cumperi unele lucruri pentru casă, să schimbi decorul, să renovezi locuinţa, dar totodată mai sunt şi alte priorităţi, poate mult mai urgente, care îşi cer să fii mai precaut cu banii. Calculează banii pe care-i ai, rezervele de care dispui, economiile deja făcute, şi nu intra în ele, pentru că va fi foarte greu să le pui la loc! Vei avea nevoie de aceşti bani altădată, deci amână orice cheltuială care nu e obligatorie acum! 

Capricorn IUNIE 2014 DRAGOSTE» | Capricorn IUNIE 2014 – CARIERA» | Capricorn IUNIE 2014 – BANI + GENERAL» INTOARCE-TE LA TOATE ZODIILE

Horoscop oferit de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top