Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iulie 2016 Varsator

Horoscop Lunar

Horoscop iulie 2016 Varsator

Horoscop iulie 2016 Varsator: In luna iulie te vei impaca cu dusmanii si vei deveni o mica vedeta in cercul tau de prieteni.

Inca de la inceputul lunii vor aparea o serie de provocari importante la locul de munca. Va fi testat profesionalismul tau si va trebui sa dai dovada ca iti meriti functia ori ca daca ceri o urcare in grad trebuie sa dovedesti de ce esti capabil.

Ideile tale aduc succese neasteptate

Surprinde-i cu un plan bine gandit pentru ca te pricepi foarte bine la prezentarea lucrurilor, chiar si atunci cand par hazardate. Intre 7 si 9 iulie apar oportunitati uriase sa iesi in fata cu ideile tale inedite si profitabile in acelasi timp.

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

Zodiile care isi schimba viata la 180 de grade in 2016

Provocari vor aparea si in cuplul tau, iar daca inca nu ti-ai gasit sufletul pereche iulie este luna in care cineva important va bate la poarta inimii tale. Daca ai o relatie, comunicarea se va imbunatati simtitor mai ales spre finalul lunii.

Vei reusi sa incerci lucruri noi in amor si te vei simti foarte bine sa ai langa tine un partener la fel de nebunatic, de entuziast, de curios in ale sexului. Va fi o luna a experimentelor de tot felul in acest sens. Se poate pune si problema unui voiaj intr-o tara exotica unde sa va indepliniti cele mai ascunse fantezii sexuale.

CITESTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2016 PENTRU: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI; >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top