Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iulie 2016 Taur

Horoscop Lunar

Horoscop iulie 2016 Taur

Horoscop iulie 2016 Taur. Te asteapta o luna plina de angoase, de mici conflicte din care vei avea de invatat o sumedenie de lucruri interesante.

Certuri cu persoanele mai in varsta

Nu e exclus sa te certi cu persoane mai mari decat tine. Diferentele de mentalitate duc la conflicte de idei. Vei avea de invatat lucruri importante de la persoanele mai mari decat tine, de la acei oameni trecuti prin viata. Nu de putine ori vei avea senzatia ca multe din evenimentele prin care ai trecut nu sunt cauzate de ceilalti, ci e vorba de felul in care infrunti problemele, de disponibilitatea ta de a accepta propriile erori.

Cu toate ca va fi o luna a micilor conflicte, comunicarea va fi mai eficienta cu parintii, cei pe care i-ai cam neglijat in ultima vreme. Parintii iti vor arata multa incredere si te vor asculta indiferent cat de grave ar fi nemultumirile pe care le vei adresa. Nu trebuie sa te panichezi daca te vei lovi de infirmari in privinta anumitor banuieli.

FOTO. Cei mai sexy barbati nascuti in zodia Taur

Scrisoare catre Taur

Sprijin din partea familiei

Iti vei da seama ca, pur si simplu, in multe situatii iti faci prea multe probleme. Faptul ca vei realiza ca tinzi sa devii paralel cu realitatea faptica te va motiva sa fii mai atent cand vei mai face acuzatii ori vei avea temeri. Familia este cea mai importanta pentru tine: acolo vei gasi intotdeauna sprijin si intelegere, dar si o mama sau un tata care sa te dojeneasca din cand in cand.

Nu doar cu familia vei avea o relatie speciala. Te vei reimprieteni cu persoanele cu care credeai ca nu vei mai putea ajunge la un acord niciodata. Redescoperi anumiti oameni din alte perspective si asta te va motiva sa vrei sa iti repari greselile. De multe ori ii judecam pe cei din jur prea aspru si ii ofensam fara sa vrem asta.

CITESTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2016 PENTRU: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI; >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top