Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iulie 2016 Rac

Horoscop Lunar

Horoscop iulie 2016 Rac

Horoscop iulie 2016 Rac: Te asteapta o luna cu bune si cu rele. Trebuie sa tii cont de sensibilitatile celor din jur sin acelasi timp sa iti asumi anumite greseli.

Explozie de carisma

Sarmul si carisma ta vor exploda la propriu in perioada 5-8 iulie. Vei fi o mica vedeta in grupul tau de prieteni si vei stabili o serie de reguli importante pentru a evita conflictele de orice tip.

Acest vibe pozitiv va dura cateva zile si trebuie sa profiti din plin de ele pentru a stabili ce este important pentru sufletul tau, de ce fel de oameni ai nevoie langa tine. S-ar putea sa faci curatenie in lista ta de prieteni pentru ca o sa iti dai seama ca anumite persoane nu au ce cauta in viata ta.

Scrisoare catre Rac

Totul despre zodia RAC

Conflictele nu te ocolesc

Dupa cum spuneam mai sus, aceasta stare pozitiva va dura cateva zile, caci pe 9 si 10 te asteapta conflicte zdravene. Aceste disensiuni se incadreaza in cele notate mai sus: te vei certa cu acele persoane cu care vrei sa rupi legatura. Vor fi doua zile de foc pentru sufletul tau, doua zile in care va trebui sa spui tot ce simti, sa explici motivele distantarii tale de ceilalti, ratiunea pentru care iei anumite decizii sau vrei sa intrerupi legaturi consolidate in atata amar de vreme.

Din cauza problemelor cu prietenii s-ar putea sa ai probleme si la serviciu. Contradictiile cu sefii te vor pune intr-un con de umbra. Nu e exclus ca anumiti colegi sa te considere oaia neagra de la locul de munca, persoana care niciodata nu e multumita de nimic. Nu uita ca nemultumitului i se ia darul, asa ca fa tot posibilul sa impaci capra cu varza. Nu transporta conflictele interioare sau cele de acasa la munca si viceversa.

CITESTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2016 PENTRU: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI; >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top