Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iulie 2016 oferit de astrologul Maria Sarbu

Stiri

Horoscop iulie 2016 oferit de astrologul Maria Sarbu – SE VINDECA RANI

HOROSCOP IULIE 2016 – Astrologul Maria Sarbu a facut principalele previziuni pentru luna iulie, pentru toate zodiile. Vezi ce iti rezerva astrele.

Luna Iulie, intotdeauna emotionala, este si in acest an plina de aspecte sentimentale pentru fiecare dintre noi.
Trairi afective puternice si rascoliri in suflete, mai ales daca exista acolo rani nevindecate. Cu atat mai mult cu cat vrem sa mergem mai departe, avem nevoie sa ne deschidem sufletul si sa vindecam ranile vechi.

Avem nevoie sa spunem ce simtim, fara a ne fi teama ca vom fi respinsi, sau neascultati sau întristati…
Luna Iulie este luna emotiilor si eliberarii emotionale, luna povestilor frumoase de dragoste, traite mai ales de cei care au scapat de traume, blocaje si incurcatura negativa.

Dimpotriva, ea, devine o luna grea si cu multe neplaceri pentru cei care nu vor sa renunte la suparari si sentimente expirate, alegand autodistructivitatea.

HOROSCOP IULIE 2016 PENTRU TOATE ZODIILE:

Berbec‬

Pentru tine vor fi importante sentimentele si confortul in familie, nevoia de a-ti gasi locul si satisfactiile de acasa, poti schimba casa, poti achizitiona sau te poti muta. Ai grija la cheltuieli si pe ce dai banii. Atentie la nevoia de protectie si liniste interioara.

Reusita verii va fi in munca si despre munca. Se pare ca nu vei avea timp de concediu pentru ca oportunitatile vor aparea cu intesitate tocmai cand te gandeai la vacanta. CITESTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU BERBEC IULIE 2016 AICI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top