Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iulie 2016 Gemeni

Horoscop Lunar

Horoscop iulie 2016 Gemeni

Horoscop iulie 2016 Gemeni: Se anunta castiguri importante la inceput de luna. Va fi un iulie glorios pentru tine din toate punctele de vedere.

Castiguri importante

Inceputul lunii iti aduce cateva castiguri deloc de neglijat. E vorba de niste bani pe care ii recuperezi din datorii anterioare ori inclusiv niste resurse financiare din proiecte finalizate candva, unele dintre ele despre care ai uitat pana si tu. Vrei sa investesti in ceva nou ori te gandesti inclusiv la o vacanta la mare. E foarte probabil sa gasesti o oferta interesanta de calatorit.

Nu prea te zgarcesti la bani cand vine vorba de umblat prin lume, insa tine cont de ofertele ieftine pe care le vei gasi. Nu e obligatoriu sa dai toti banii pe vacante. Vor fi momente in care vei considera ca vrei sa achizitionezi anumite produse necesare in casa ta, asa ca tine de ofertele de calatorie pe care le descoperi.

Scrisoare catre Gemeni

Cum minte nativul din zodia Gemeni

Capeti faima intre 5 si 10 iulie

Popularitatea ta va fi in crestere in perioada 5-10 iulie. Cineva important te remarca si te recomanda in fata unui cerc restrans de persoane. S-ar putea sa intri in lumea buna a showbiz-ului ori inclusiv sa te asociezi intr-o afacere despre care ai putine informatii. Te tenteaza ideea de a face parte din lumea celor mari si iti vei indeplini acest vis daca lasi sa iti fie descoperite calitatile oratorice, creativitatea, ingeniozitatea de care numai tu esti capabil.

Se anunta cateva interviuri importante in perioada 9-11 iulie 2016. Intalnirile de afaceri vor fi pe banda rulanta. Totusi, anumiti parteneri sau colegi de munca vor trage cateva semnale de alarma in legatura cu bugetul alocat pentru anumite proiecte ori facilitati la serviciu. Nu trebuie sa iti faci mari griji in aceasta privinta pentru ca sunt doar alarme false. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii mana sparta cand vine vorba de facut cate ceva pentru comoditatea ta si a celor din jur.

CITESTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2016 PENTRU: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI; >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top