Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iulie 2016 Fecioara

Horoscop Lunar

Horoscop iulie 2016 Fecioara

Horoscop iulie 2016 Fecioara: Continua sa fie anul tau, insa trebuie sa fii atent la anumite detalii care sunt tot mai evidente in viata ta in aceasta luna.

Ai nevoie de pansamente pentru inima

Va trebui sa impaci viata amoroasa cu cea sociala. Va fi foarte greu sa iti stapanesti izbucnirile geloase in public, insa daca reusesti sa iti infranezi anumite stari vei reusi sa te insanatosesti spiritual. Toata lunea iulie va fi o vindecare din punct de vedere amoros.

Ai nevoie de multe pansamente pentru inima si iti vei da seama de cat de importante sunt cuvintele unor persoane pe care nu le-ai bagat in seama, imbratisarea cuiva drag, o privire de incurajare, un simplu „Poti”.

Scrisoare catre Fecioara

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

Pe 12 iulie s-ar putea sa te impaci cu o fosta iubire sau sa cunosti pe cineva nou. Atentie, „nou” inseamna si felul in care vei vedea un fost partener. Acesta poate aparea in viata ta cu totul diferit. Vei descoperi la el acele caracteristici pe care nu le-ai gasit in trecut. Vei constata ca s-a schimbat, ca experienta avuta cu tine l-a maturizat suficient de mult incat sa iti ofere acum toata atentia pe care i-ai reprosat-o in trecut.

Multi prieteni nu te vor intelege in perioada 12-18 iulie. Vei fi foarte secretos pentru ca planuiesti in tacere maxima un mare proiect, poate chiar proiectul vietii tale. Faci tot posibilul sa te reculegi dupa furtunile prin care a trecut sufletul tau, insa vei fi curat, spalat, nou-nout, ca scos din cutie si vei fi disponibil pentru noi experiente de viata.

CITESTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2016 PENTRU: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI; >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top