Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iulie 2016 Berbec

Horoscop Lunar

Horoscop iulie 2016 Berbec

Horoscop iulie 2016 Berbec – Afla ce iti rezerva astrele in a doua luna a verii: in ce perioada apar probleme si care sunt zilele tale norocoase din luna.

Te impaci cu familia

Luna iulie este una benefica pentru sanatatea ta mentala. Vei avea o sumedenie de lucruri de invatat chiar din primele zile. Cel mai important lucru de mentionat pentru tine este ca vei recupera relatia cu cei dragi. Vei redescoperi membri ai familiei cu care nu ai avut o relatie foarte apropiata in ultima vreme.

Luna iulie poate fi numita si luna familiei pentru tine din mai multe motive: intre 5 si 8 ale lunii vei petrece cateva momente placute cu fratii, parintii, rudele apropiate sau ceva mai indepartate. Vei afla cat de mult tin ceilalti la tine, chiar daca nu ti-o arata in fiecare secunda.

Horoscop trimestrial mai – iunie – iulie 2016

Latura ta romantica iese la iveala

De asemenea, va fi o luna plina de patos si in Casa Iubirii. Vei reusi sa impletesti romantismul cu erotismul specific unei zodii de foc, asa ca te asteapta nopti fierbinti. Daca nu ai gasit inca pe cineva, pregateste-te pentru cateva aventuri amoroase de neuitat.

Vara aceasta inseamna sex si pasiune pentru tine. Anumite persoane pe care le vei intalni vor fi destul de debusolate cand vor descoperi latura ta romantica. Vei avea ocazia sa demonstrezi ca nu esti doar capos si orgolios, ca ai si alte calitati pentru care e nevoie doar de rabdare pentru a iesi la iveala.

CITESTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2016 PENTRU: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI; >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top