Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iulie 2016 Balanta

Horoscop Lunar

Horoscop iulie 2016 Balanta

Horoscop iulie 2016 Balanta: Luna iulie va fi excelenta pentru tine. Esti una din zodiile cele mai favorizate in mijlocul verii.

Oportunitati de castig incredibile

Apar oportunitati de castig incredibile, mai ales la inceputul lunii, intre 5 si 8 iulie. Banii vin din parti neasteptate. O parte importanta din sumele castigate reprezinta ori o datorie mai veche ori un salariu sau niste bani neprimiti la timp. Trebuie sa ai grija cum folosesti sumele importante care ti se aloca pentru ca ai tendinta sa dai cu banii in stanga si in dreapta.

Fa-ti un plan prin care sa iti asiguri traiul zilnic si sa iti permiti si cate o iesire sau achizitionarea unui obiect util. Daca ti s-a stricat un apara de uz casnic, iulie este luna ideala sa il inlocuiesti. Vei avea lipici la oferte de tot felul, asa ca fa mici schimbari in casa ta.

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

Horoscop trimestrial mai – iunie – iulie 2016

Tot in iulie creste nevoia de mai buna organizare. Trebuie sa te imparti in o mie de locuri si sa faci fata multor situatii aparent complicate. Dificultatea contextelor in care te vei trezi va depinde numai de modul in care vei privi lucrurile.

Trebuie sa inveti sa actionezi pragmatic, sa te organizezi excelent, sa faci eforturile necesare pentru a nu incurca planurile. Nu e exclus sa faci curatenie si in sufletul tau indepartandu-i pe oamenii care iti dau senzatii negative.

Casa Prieteniei este favorizata aproape toata luna. Vei reusi sa ajuti persoane aflate in dificultate, iar in micile tale momente de cumpana, chiar daca vor fi rare, iti vei da seama cine iti este prieten si cine nu.

CITESTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2016 PENTRU: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI; >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top