Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop iulie 2016

Stiri

Horoscop iulie 2016

Afla din horoscop iulie 2016 ce surprize aduce intrarea retrograda a lui Uranus in Berbec pana pe 29 decembrie. Este unul din cele mai importante evenimente de care trebuie sa tina cont fiecare zodie in parte.

Luna iulie va fi buna in linii mari pentru toti nativii. Vor exista cateva disensiuni cauzate de crucile cosmice mutabile si conjunctiile care se vor forma mai ales in sectorul comunicarii si al relatiilor sociale. Berbecii, de pilda, isi dezvaluie latura romantica din plin si reusesc sa isi surprinda partenerul de viata cu prezenta lor deloc regizata. Se mai cizeleaza putin din punct de vedere comportamental si reuseste sa stabileasca reguli sanatoase in comunicare.

Taurul va avea mici probleme in cuplu si e posibil sa se certe cu persoane mai mari ca varsta decat el, posibil chiar cu rudele partenerului de viata. Capriciile acestui nativ cresc de la o zi la alta. Geamanul va pune sub semnul intrebarii majoritatea actiunilor persoanei iubite. Neincrederea apare dupa ce depisteaza o serie de probleme. Racul va avea o luna plina de suisuri si coborasuri: noi prieteni apar in viata lui si noi necazuri.

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

Horoscop trimestrial mai – iunie – iulie 2016

Leul va simti nevoia sa stea mai mult singur pentru a-si face ordine in ganduri. Acest nativ va avea cateva dispute cu apropiatii pentru ca se va simti ori neglijat ori nedreptatit cu privire la multe aspecte. Luna iulie poate fi o luna buna pentru Fecioara cu mentiunea sa stie sa extraga ce e mai important pentru sufletul ei.

Cat despre Balanta, Venus, planeta care guverneaza aceasta zodie, o determina sa priveasca mai atent tot ce misuna in jurul ei. Acest semn zodiacal face tot posibilul sa se integreze in cercuri noi si se bucura de o luna plina de evenimente pozitive. Si Scorpionul va sta bine la capitolul financiar in luna iulie, luna in care va face toate demersurile posibile pentru a evolua din punct de vedere profesional.

CITESTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2016 PENTRU: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI; >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Sagetatorul se va cufunda intr-o stare generalizata proasta. Lipsa de autostima poate determina acest nativ sa accentueze tendintele sale posesive si va trai o criza existentiala puternica din aceasta cauza. Capricornul intra intr-o perioada ceva mai buna, desi inceputul lunii aduce conflicte cu rudele.

Varsatorul poate face bani cu ajutorul ideilor sale ingenioase. Trebuie, totusi, sa presteze mai multa atentie la capcanele pe care invidiosii i le pot intinde. Sa nu uitam si de Pestisor. Nativul continua trendul ascendent pe care a mers la inceputul anului cu o mica observatie: trebuie sa fie atent la lucrurile pe care da banii.

CITESTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2016 PENTRU: >> BERBEC; >> TAUR; >> GEMENI; >> RAC; >> LEU; >> FECIOARA; >> BALANTA; >> SCORPION; >> SAGETATOR; >> CAPRICORN; >> VARSATOR; >> PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top