Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IULIE 2015 TAUR

Horoscop Lunar

HOROSCOP IULIE 2015 TAUR

Citește horoscopul lunii IULIE pentru zodia TAUR!

HOROSCOP IULIE 2015 TAUR.Sunt toate șansele să ai probleme pe plan sentimental în această lună. Vor exista tensiuni și nemulțumiri care au fost adunate în sufletul tău de-a lungul timpului și pe care nu i le-ai făcut cunoscute pertenerului tău. Acum este momentul să dați cprțiel pe față și să reparați problemele. Disputa va fi trecătoare, însă nu trebuie sa ignori acest aspect al vieții tale. Nu mai amâna discuția pe care trebuie să o porți de ceva timp cu cel de lângă tine.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERĂ PROFEȚIA ZILEI ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

Din punct de vedere profesional vei avea o lună foarte bună. Apar multe oportunități și vei putea pune în practică tot ceea ce ai învățat până acum. Vei atrage atenția șefilor și a colegilor și vei fi răsplătit pentru eforturile depuse.

HOROSCOP IULIE 2015 TAUR. Comunici foarte bine cu cei din jur în această perioadă, iar pe plan financiar lucrurile au o întorsătură favorabilă. Ești foarte norocos și câștigurile tale sunt pe măsura eforturilor. Totuși, acordă mai multă atenție cheltuielilor pe care le faci, căci ești predispus la unele inutile.

Încearcă să fii mai diplomat atunci când îți expui punctul de vedere și ascultă-i mai mult pe ceilalți. Trebuie să te îngrijești mai mult de sănătate, mai ales spre finalul lunii. Ar trebui să faci câteva controale de rutină pentru a te asigura că totul este în regulă.

Sursa foto:Revista TEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top