Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IULIE 2015 SĂGETĂTOR

Horoscop Lunar

HOROSCOP IULIE 2015 SĂGETĂTOR

Citește horoscopul lunii IULIE pentru zodia SĂGETĂTOR!

HOROSCOP IULIE 2015 SĂGETĂTOR. Luna aceasta te ferești mai mult ca niciodată de singurătate. Ești mult mai sentimental, dar și mai senzual.Îți dorești să simți că ești iubit și că persoana dragă îți este alături. Vei petrece din ce în ce mai mult timp cu ea și relația voastră va înflori frumos. În general ești o ființă spirituală, însă în luna iulie această trăsătură va fi mai vizibilă ca niciodată.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERĂ PROFEȚIA ZILEI ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

Îți dorești să fii aproape de persoane cu care poți discuta despre credințele și convongerile tale, persoane la fel de psirituale ca tine, care să te înțeleagă și să îți împărtășeacă parerea lor. Ești dornic de discuții „de suflet”, mult mai apropiat de prieteni și mult mai iubitor. Apreciezi tot ceea ce este bun în viața ta și te simți mai bine ca niciodată. Vei merge într-o vacanță sau vei călători alături de persoana iubită, sau pentru a ajunge la ea.

HOROSCOP IULIE 2015 SĂGETĂTOR. Ești foarte dornic de câștig. Vrei să dai tot ce poți la locul de muncă pentru a fi apreciat și pentru a primi recompense de natuă financiară. Vei crea noi parteneriate tocmai în acest scop și vei încerca să scoți bani și din piatră seacă. Din fericire vei avea succes și lucrurile vor evolua așa cum îți dorești.

Starea ta de spirit este totuși schimbătoare. Ești irascibil și te enervezi foarte ușor din lucruri de nimic. Pot apărea diverse boli care se dezvoltă lent, însă te pot afecta destul de mult.

Sursa foto: Revista TEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top