Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IULIE 2015 RAC

Horoscop Lunar

HOROSCOP IULIE 2015 RAC

Citește horoscopul lunii IULIE pentru zodia RAC!

HOROSCOP IULIE 2015 RAC. În luna iulie vei avea parte de emoții foarte puternice, trăiri intense și sentimente din trecut care revin în inima ta. Vei avea parte de exepriențe noi, iar erotismul va atinge cote maxime. Este foarte posibil să te bucuri de experiențe sexuale pe care până acum nu le-ai mai trăit. Va reveni în viața ta o veche iubire sau vei simți lipsa unei persoane pe care nu ai mai văzut-o de mult și cu care nu ai relații foarte bune.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERĂ PROFEȚIA ZILEI ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

Ești foarte nerăbdător și asta îți poate afecta relațiile cu cei din jur. Vrei să se întâmple totul acum, nu ai stare și nu ai chef să îi asculți pe ceilalți. Sfatul nostru este să revii cu picioarele pe pământ și să fii mai echilibrat. Îți dorești mai multă atenție de la colegi și prieteni, iar pentru asta s-ar putea să faci lucruri care nu îți stau în fire în mod normal.

HOROSCOP IULIE 2015 RAC.Ai ambiții mari și vei reuși să duci al capăt multe planuri, căci ideile tale sunt extrem de bune, iar tu ai chef de muncă. Capacitatea ta de concentrare este uimitoare, însă după cum spuneam, nerăbdarea te poate pune în situații critice.

Ai foarte multă energie și ești gata de aventură oricând. Cu toate acestea, ești ușor irascibil și multe lucruri care până acum nu te deranjau, acum nu îți mai intră în grație. Ai nevoie de câtevazile libere pentru a te liniști puțin. Există și riscul unei accidentări, însă dacă ești mai atent îl poți evita.

Sursa foto: Revista TEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top