Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP IULIE 2015 BALANȚĂ

Horoscop Lunar

HOROSCOP IULIE 2015 BALANȚĂ

Citește horoscopul lunii IULIE pentru zodia BALANȚĂ!

HOROSCOP IULIE 2015 BALANȚĂ. Pe plan sentimental lucrurile nu stau foarte bine pentru tine. Este o perioadă furtunoasă, treci prin multe schimbări și ai nevoie de foarte multă răbdare pentru a rezolva toate problemele care apar. Vor exista tensiuni între tine și partenerul de viață, iar conversațiile voastre nu vor fi din cele mai calme. Ai tendința de a fi prea agresiv și de a nu lua în considerare părerea celuilalt.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERĂ PROFEȚIA ZILEI ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

Vei amesteca viața profesională cu cea amoroasă, iar acest lucru va conduce la multe neplăceri. Ai face bine să iei o pauză și să îți aduni gândurile. Spre finalul lunii problemele se vor soluționa, însă nu neaparat așa cum îți dorești tu. Încearcă să fii mai pozitiv și să privești lucrurile în mod obiectiv. Renunța la așteptări!

HOROSCOP IULIE 2015 BALANȚĂ. Ești mereu în ofensivă, mai ales pe plan profesional. Ai multă ambiție și vrei să duci la capăt anumite proiecte pe care le-ai început acum mult timp. Vei reuși să rezolvi tot ceea ce ți-ai propus, însă în drumul tău vei răni orgolii.Este important să comunici mai mult și să fii mai rațional. Vei face multe călătorii în scop profesional și vei învăța multe lucruri în această lună.

Revin în viața ta probleme financiare, de care vei scăpa spre finalul lunii. Cu toate acestea câștigurile sunt bune, însă nu atât de mari pe cât ai sperat. Muncești foarte mult și acest lucru va aduce mult stres în viața ta. Trebuie să analizezi situția și să te gândești dacă merită să faci aceste eforturi colosale.

Sursa foto: Revista TEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top