Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

HOROSCOP INEDIT: Ce fruct ești în funcție de luna în care te-ai născut

Știai că, în funcție de luna în care te-ai născut, semeni cu un anumit fruct? Vezi ce fruct ești în cel mai inedit horoscop al verii!

IANUARIE
Ești mandarină. Din punct de vedere sexual, ești persoana cu cele mai puține probleme. Poți rezulta un partener sexual apetisant precum o mandarină dar și extrem de acru atunci când îți propui asta.

FEBRUARIE
Ești banană. Cel mai important lucru pentru tine este familia. Nu poți visa la lucruri frumoase decât dacă cei dragi ție sunt bine. De fapt, binele lor este automat binele tău.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL VERII 2015
MARTIE
Ești măr. Ești o persoană foarte inteligentă însă nu faci paradă cu asta. Ții mult la sănătatea ta, prevenind-o din timp. Vorba aceea: un măr pe zi ține doctorul departe!

APRILIE
Ești ananas. Ești o persoană încăpățânată. Pentru tine, totul este sofisticat și de neînțeles pentru cei din jur. Faci din cele mai simple chestiuni lucruri complicate.

MAI
Ești dud. Fructele de dud sunt micuțe și delicioase, dar pline de secrete. Așa ești și tu. Ascunzi lucruri mare într-un suflet ce pare stingher la prima vedere. Îți camuflezi bine sentimentele așa cum se camuflează dudele printre frunze.

IUNIE
Ești cireașă. Dulce sau amară, poți fi în ambele feluri deoarece ai o personalitate destul de versatilă. Contextul îți impune să fii mereu într-un anumit fel.

IULIE
Ești pară. Pui mare preț pe aspectul fizic și îți place să fii admirat de cei din jur. Luxul reprezintă pentru tine mai mult decât o simplă dovadă de prietenie, ceea ce poate distruge relațiile cu oamenii.

AUGUST
Ești pepene galben. Sub coaja tare (scutul pe care îl afișezi) se ascunde o blândețe și o suavitate de neimaginat. Ești o persoană sensibilă și extrem de fluidă în comportament.

SEPTEMBRIE
Ești zmeură. Pari dulce dar oamenii trebuie să știe că orice zâmbet de al tău poate fi bine gândit cu multe ore înainte.

OCTOMBRIE
Ești strugure alb. Îți placi să menții armonia cu propriul tău corp și cu cei din jur, având un stil de viață aproape de hipioți.

NOIEMBRIE
Ești portocală. Faci ce faci și ești mereu în centrul atenției, așa cum strălucește și Soarele în miezul zilei.

DECEMBRIE
Ești rodie. Te pasionează orice apare nou pe piață dar nu uiți că lucrurile materiale sunt trecătoare. Ești o persoană bună la suflet care se poate adapta lumii moderne cu lejeritate.

Sursa foto: dragoart.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top