Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop februarie 2016 DRAGOSTE - Previziuni despre iubire si relatii

Horoscop Lunar

Horoscop februarie 2016 DRAGOSTE – Previziuni despre iubire si relatii

Vrei sa stii cum vei sta pe plan personal in a doua luna a anului 2016? Iata previziunile din Horoscop februarie 2016 DRAGOSTE!

BERBEC

De la mijlocul lunii, Berbecul se va concentra asupra sentimentelor sale. Dupa data de 17 februarie va fi mai spontan ca niciodata, lucru care il va ajuta sa isi recucereasca partenerul de viata. Daca este singur, Berbecul va primi sprijinul lui Venus si va reusi sa transforme o relatie de prietenie intr-una de dragoste.

TAUR

In apropierea datei de 20 februarie vei resimti prezenta planetei Venus si viata ta amoroasa va capata o noua turnura. Te vei indragosti, daca esti singur si te vei REindragosti, daca esti implicat intr-o relatie. Vei avea un farmec aparte care te va face o prezenta placuta.

Citeste si: HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016. Ce zodii vor trai nopti de neuitat

Citeste si: HOROSCOP TIGANESC FEBRUARIE 2016. Cate zodii se bucura de bani

GEMENI

Saturn va retrograda in zona iubirii pentru zodia Gemeni. Acest aspect va aduce liniste si armonie in viata acestui nativ, mai ales pe planul familiei. Este posibil ca la inceputul lunii februarie sa fii prea sensibil la anumite vorbe pe care le spun cei dragi, dar incearca sa nu reactionezi pripit. Lucrurile se vor calma si vei reusi sa te intelegi foarte bine cu cei dragi (chiar si cu cei cu care nu ai avut o relatie stralucita pana in acel moment).

RAC

Luna februarie va fi plina de tensiuni pe plan profesional, mai ales in relatia cu partenerul de viata. Abia dupa data de 27 astrele vor fi favorabile pentru a rezolva toate problemele, mai ales unele vechi, ce stau la baza relatiei voastre. Vei avea parte o perioada magica alaturi de cel drag, la finalul lui februarie si inceputul lunii martie.

LEU

La mijlocul lunii vei descoperi o cale prin care sa comunici excelent cu partenerul tau, lucru care inseamna ca veti trece printr-o perioada fantastica impreuna. De pe 15 februarie si pana la mijlocul lunii veti trece prin 2 saptamani doar miere si lapte, ce va vor consolida relatia!

FECIOARA

Vei avea parte de minciuni si exagerari, neintelegeri si nemultumiri pe tot parcursul lunii februarie, iar acestea nu pot fi deloc benefice pentru relatia ta cu partenerul. Dupa 20 februarie, este posibil ca aceste lucruri sa se mai potoleasca, insa tine cont ca intotdeauna pot iesi la iveala probleme din trecut, ce nu au fost puse la punct. Comnicarea este solutia, daca iti doresti ca relatia ta sa ramana la fel de armonioasa si in primavara. Fecioarele singure au o sansa mica pentru a-si gasi partenerul de viata.

Citeste in pagina urmatoarea HOROSCOP FEBRUARIE 2016 DRAGOSTE!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top