Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop februarie 2016 BANI- Previziuni despre finantele tale

Horoscop Lunar

Horoscop februarie 2016 BANI- Previziuni despre finantele tale

Horoscop februarie 2016 BANI- Previziuni despre finantele tale. Afla cum vei sta cu banii in februarie, in functie de zodia ta!

BERBEC

Incepand cu data de 7 februarie pana la mijlocul lunii ar fi bine sa eviti sa mergi la cumparaturi, caci vei umple cosul cu lucruri inutile si fara sens. De asemenea, este bine sa te tii departe de speculatii financiare si de investitii, pentru ca aceste tranzactii nu vor avea succes. In primele 10 zile vei da randament la locul de munca, vei porni proiecte noi si vei castiga bine, asa ca bine sa folosesti banii cu simt de raspundere.

TAUR

Dupa data de 8, odata cu Luna Noua, vei fi plin de idei si vei avea o multime de initative pe care unii le-ar putea considera… extravagante. Lasa gurile rele si urmeaza-ti calea, caci asa vei reusi sa te faci remarcat. Vei o discutie importanta la mijlocul lunii, care iti va marca viitrorul pe plan profesional. Venus te ajuta sa fii apreciat la locul de munca si vei fi recompensat pe masura!

Citeste si: HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016. Ce zodii vor trai nopti de neuitat

Citeste si: HOROSCOP TIGANESC FEBRUARIE 2016. Cate zodii se bucura de bani

GEMENI

Astrele nu sunt deloc favorabile pentru zodia Gemeni din punct de vedere financiar. Nu vor fi probleme foarte grave, insa nu vor veni acei bani pe care Gemenii ii asteapta. Daca esti nascut in aceasta zodie si astepti o marire de salariu sau o promovare, in luna februarie acest lucru nu se va intampla.

RAC

Conjunctia dintre Mercur si Neptun te va influenta intre 10 si 20 februarie si te va ajuta sa iti faci planuri de calatorie. Aceste drumuri iti vor aduce si satisfactii pe plan profesional, caci ar putea fi in interes de serviciu. Vei avea parte de multe dialoguri la locul de munca, in special cu superiorii. Nu toate se vor termina cu succes pentru nativul din zodia Rac, caci vor aparea mici exagerari si probleme.

LEU

In primele 5 zile ale lunii februarie vei avea o multime de probleme la locul de munca si vei fi nevoit sa apelezi la ajutorul unui coleg cu mai multa experienta. Ai grija in cine ai incredere, caci nu toti cei din jurul tau iti vor binele! In jurul datei de 10 februarie ai sanse mari sa primesti o prima sau o marire de salariu. Marte retrograd in Fecioara in zona castigurilor te ajuta pe plan financiar!

FECIOARA

Venus care tranziteaza zodia Berbec va aduce rezurse financiare si banesti de care se vor bucura Fecioarele. De pe data de 8 Februarie pana pe 5 Martie vei reusi sa iti consolidezi statutul social si sa ai mai multe realizari pe plan profesional decat sperai. Vei reusi sa investesti in obiecte de mobilier sau chiar intr-o noua locuinta.

Citeste in pagina urmatoarea HOROSCOP FEBRUARIE 2016 BANI!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top