Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 TAUR

Horoscop Lunar

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 TAUR

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 TAUR. Planetele se așează astfel încât următoarea perioadă pentru tine este plină de romantism, senzualitate și plăcere. Este o perioadă bună pentru a face planuri de viitor și pentru a-i arăta partenerului cât de mult îl iubești. Lasă frâu liber imaginației și pasiunea care te înconjoară te va îndruma.

Trebuie să depui mai multe eforturi în ceea ce privește viața sexuală. Încearcă lucrui noi, explorează, ia în considerare fanteziile partenerului tău și îndrăznește mai mult. Comunciare este cheia și doar ea te va ajuta să îți îmbunătățești acest aspect al vieții.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 TAUR. În ceea ce privește cariera, ai toate șansele să fii promovat. Planetele se așează în așa fel încât tu să fii în ascensiune pe acest plan. Ai mulți susținători și vei fi apreciat de echipa ta, câștigând o mare popularitate. Este totodată o perioadă prielnică pentru investiții importante. Asigură-te că îți vei consolida poziția și nu vei pierde tot ce câștigi luna aceasta.

Vei fi foarte activ în prima parte a lunii, plin de energie și de vitalitate. S-ar putea să te cam grăbești și de aici să rezulte unele probleme minore de sănătate. Ai grijă la excese și nu îți asuma prea multe riscuri în ceea ce privește sănătatea ta. Ferește-te de accidentări în a doua jumătate a lunii.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 – ALEGE ZODIA

Horoscop Rac
Horoscop Scorpion
Horoscop Pesti
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top