Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 SCORPION

Horoscop Lunar

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 SCORPION

Luna februarie este o lună plină de energie sexuală și pasiune pentru tine. Este posibil să ai o aventură sau chiar mai multe, mai ales că îți place la culme să flirtezi și să intri în jocurile altora. În această perioadă vei cunoaște multe persoane și vei cădea pradă relațiilor libere, fără obligații, pline de pasiune. Este posibil ca totul să ia o întorsătură dramatică, însă tu vei ști cum să ieși din situație la timp. Fii sigură pe tine și lasă-te purtată de val.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 SCORPION. Este o perioadă foarte bună și din punct de vedere financiar. Vei câștiga mai bine și eforturile tale la locul de muncă vor fi apreciate. Vei reuși să te faci auzită și ca drept răsplată veniturile tale vor crește peste așteptări. Nu te culca pe o ureche pentru că luna februarie va fi o lună stresantă și aglomerată la locul de muncă, cu toate că rezultatele vor fi mulțumitoare.

Luna aceasta trebuie să te menții pe poziție, să fii gata pentru eforturile care îți vor fi cerute și să te dedici cu totul pasiunilor tale. Va fi o lună aglomerată, dar foarte plăcută.

Vei fi plină de adrenalină și energie, iar starea  ta de sănătate va fi una bună în prima jumătate a lunii. În ultima parte este posibil să ai câteva probleme, mai ales din cauza faptului că programul tău va fi foarte aglomerat și obositor. Păzește-te de inflacții, inflamații, răceli și căderi nervoase.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 – ALEGE ZODIA

Horoscop Rac
Horoscop Scorpion
Horoscop Pesti
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top