Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 SĂGETĂTOR

Horoscop Lunar

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 SĂGETĂTOR

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 SĂGETĂTOR. În prima parte a lunii februarie pui mai mult accent pe inttimitate. Vrei să fii singur și să calculezi totul. Vei analiza relația actuală sau situația pe care o ai și îți vei crea alte așteptări de la ea. Practic, va fi o perioadă de analiză pentru tine și viața ta sentimentală. În a doua jumătate a lunii lucrurile de schimbă și dragostea se va manifesta în forme neașteptate. Zilele tale vor fi pline de pasiune și o dorință de a fi liber.

În ceea ce privește cariera, vei avea câteva praguri de trecut la începutul lunii. S-ar părea că ți se testează abilitățile și răbdarea fără ca măcar să te fi gândit. Încearcă să te menții cu picioarele pe Pământ și sp fii realist și toate își vor reveni.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 SĂGETĂTOR. Chiar dacă vei câștiga foarte bine, este posibil ca în luna februarie să cheltuiești foarte mult, mai ales pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Ai grijă la aceste cheltuieli și încearcă să le diminuezi pentru că nu este o perioadă prielnică pentru așa ceva.

Nu vei avea probleme de sănătate, însă sistemul tău imunitar este posibil să nu funcționeze la parametrii normali. De aceea este indicat să te protejezi de răceli și gripe și să fii mult mai atent cum te îmbraci.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 – ALEGE ZODIA

Horoscop Rac
Horoscop Scorpion
Horoscop Pesti
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top