Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 LEU

Horoscop Lunar

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 LEU

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 LEU. Mercur este retrograd, așa că trebuie să acorzi mare atenție modului în care comunici cu partenerul tău în această lună. Pot exista dezbateri pe subiecte mai vechi, așa că trebuie să știi cum să te faci înțeles. Luna aceasta va fi plină de discuții și poate chiar mici certuri,așa că încearcă pe cât posibil să îți păstrezi luciditatea.

În ultima parte a lunii lucrurile se vor clarifica și tu îți vei reorganiza viața sentimentală. Ai nevoie de ceva nou, de mai multă comunicare și de mai multă înțelegere. Totuși, s-ar putea să analizezi prea mult unele situații. Ar trebui să te ghidezi după instinct și să nu te mai frămânți atât.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 LEU. Pe plan profesional vor apărea multe forme de interacțiune. Fie că te împrietenești mai bine cu colegii de birou, îți faci clienți noi sau noi proiecte de grup, trebuie să acorzi atenție felului în care comunici. Este o perioadă bună pentru a investi sau a cumpăra anumite lucruri de valoare, însă alegerile tale trebuie să rămână realiste. Nu te aventura prea mult în cheltuieli inutile.

Deși te vei simți plină de energie, trebuie să acorzi atenție stării de sănătate, pentru că s-ar putea să apară anumite probleme. Încearcă să te păzești mai mult de răceli și infecții.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 – ALEGE ZODIA

Horoscop Rac
Horoscop Scorpion
Horoscop Pesti
1 Comment

1 Comment

  1. codreanu mihaita adrian

    2015-01-30T19:35:49+02:00 at 2015-01-30T19:35:49+02:00

    as dori horoscopul lunar a zodia fecioarei

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top