Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 CAPRICORN

Horoscop Lunar

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 CAPRICORN

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 CAPRICORN. În luna februarie Venus și Marte se află în casa comunicării Capricornului, așa că pe acest plan totul va merge ca pe roate pentru tine. Îți place să îi spui cuvinte frumoase persoanei iubite și o vei surprinde deseori cu mesaje de dragoste.

Comunicarea va fi pe primul plan, însă va trebui să nu te plafonezi și să treci și la acțiune. La începutul lunii ai putea avea parte de evenimente semnificative pe plan sentimental, așa că fii pregătit pentru orice.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 CAPRICORN. Luna care urmează este prielnică pentru a învăța noi lucruri și a avansa pe plan profesional. Dacă ai în plan să faci anumite cursuri, acum este momentul. Este o lună plină de succes, în care examenele și interviurile vor fi trecute cu brio. Culegi roadele muncii tale și ești apreciat de cei din jur.

În ceea ce privește starea ta fizică, lucrurile nu stau la fel de bine. Vei avea câteva probleme de sănătate și va trebui să fii mai grijuliu din acest punct de vedere. Trebuie să te ferești de suprasolicitare și să te menajezi mai mult, pentru că ești predispus la căzături și accidente minore.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 – ALEGE ZODIA

Horoscop Rac
Horoscop Scorpion
Horoscop Pesti
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top