Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 BERBEC

Horoscop Lunar

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 BERBEC

Luna februarie nu va fi o lună simplă din punct de vedere sentimental, însă tu vei face tot ce îți stă în puteri să îndrepți lucrurile. Vei realiza cât de importantă este pentru tine persoana care îți stă alături și vei face tot posibilul să readuci relația pe linia de plutire. Îi vei arăta celui de lângă tine mult mai multă dragoste și viața voastră de cuplu se va îmbunătăți.

Vei căuta mai multă intimitate și vei vrea să te descoperi de tine însuți. Spre finalul lunii lucrurile se vor schimba puțin, mai ales că Marte și Venus vor intra în zodia ta. Astfel va lua naștere o perioadă foarte senzuală, plină de pasiune și de aventură. Trebuie, totuși, să fii foarte atent și echilibrat.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 BERBEC. Luna februarie este o perioadă bună pentru a călători în scop de afaceri și pentru a crea noi parteneriate. Poți să faci anumite psecializări sau să iei cursuri care te vor ajuta pe termen lung. Concentrează-te asupra acestor lucruri și rezultatele vor fi cele așteptate. Vei avea perioade în care vei stagna, însă în general mergi spre bine în ceea ce privește cariera.

Starea de sănătate trebuie avută în vedere luna care vine. Încearcă să fii mai precaut și să ai mai multă grijă de tine, deoarece este o lună a slăbiciunilor. Elimină orice risc și evită complet suprasolicitarea. Odihnește-te mai mult și ține-te la distanță de toxine.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 – ALEGE ZODIA

Horoscop Rac
Horoscop Scorpion
Horoscop Pesti
1 Comment

1 Comment

  1. Maria

    2015-02-01T01:26:02+02:00 at 2015-02-01T01:26:02+02:00

    Dar despre fecioare nu mai aveti horoscop?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top