Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop decembrie 2014 - Taur

Horoscop Lunar

Horoscop decembrie 2014 – Taur

Horoscop decembrie 2014 – Taur Intalnirea Soarelui cu planeta ta guvernatoare, Venus, la inceputul lunii, dinamizeaza zona cuplului, dar o si agita, deci sa nu te mire ca intre tine si partenerul de viata mai apar ciondaneli, conflicte, lupte de orgolii.

Totusi, aceasta conjunctie care are loc doar o data pe an in acest sector al cerului, e un avantaj pentru cei casatoriti , mai ales ca primeste si un superb trigon romantic de la Neptun, care va imbie la armonie, la tihna, la intimitate, la senzualitate, la rezolvarea pasnica a oricaror diferende.

Aglomeratia de planete din zona dedicata vietii de cuplu atrage atentia asupra acestui sector, pentru ca s-au acumulat unele tensiuni intre voi si se cer dezamorsate, dar nu se poate intampla asta daca fiecare o tine pe a lui cu incapatanare. Daca nu esti casatorit, te cam bate gandul acesta acum, la inceput de luna, dar poate nu e bine sa te grabesti. Posibil ca relatia voastra sa mai treaca prin unele probe de incercare in perioada urmatoare si daca te lasi furat acum de fluturi in stomac si vise romantice, s-ar putea sa nu vezi o serie de aspecte ascunse dincolo de aparentele acestea minunate.

Mai asteapta, Saturn in zona cuplului oricum mai are ceva sa te invete pana anul viitor, deci mai ai rabdare inainte de a spune da sau de a cere pe cineva in casatorie. Totusi, aspectele lunii sunt bune pentru a restabili buna intelegere in cuplurile care au trecut in ultima vreme, deja, prin unele probe! Trebuie sa devii ceva mai atent la ce-ti transmite inima in comparatie cu ratiunea, pentru ca intrarea Lunii Negre in zona dedicata iubirii acum, la final de luna, nu prea suna bine, semn ca, timp de cateva luni, te mai poti astepta la situatii nedorite.

Nici sa le diseci la bani marunti nu e bine, pentru ca ratiunea in exces strica emotiile precare. Mai lasa si inima sa spuna ce are de zis, nu doar mintea, pentru ca mintea spune prea des: nu!

Citeste mai mult pe site-ul acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top