Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend

Stiri

Horoscop de weekend 23-24 ianuarie 2016!

Horoscop de weekend, vezi ce iti rezerva astrele pentru acest final de saptamana. Horoscop 23 ianuarie 2016, horoscop 24 ianuarie 2016.

Berbec: Vei avea probleme cu propriile tale ganduri. Ba iti doresti ceva, ba iti vine o alta idee. Aceasta nehotarare se va rasfrange si asupra starii tale de spirit de sambata. Duminica vei descoperi ca nerabdarea nu iti aduce decat de pierdut.

Taur: Nu vei tine cont de weekend si vei continua evolutia ta profesionala. Ai sanse sa iti gasesti un loc de munca sau sa te remarci in domeniul tau. Duminica vei iesi dintr-o situatie neplacuta datorita diplomatiei.

Citeste si: Previziuni karmice 25 – 31 ianuarie 2016. Mercur ne paraseste si lasa in urma MULTE PROBLEME

Citeste si: Horoscop saptamanal 25 – 31 ianuarie 2016. Uranus intra in opozitie cu Luna Neagra

Gemeni: Vei primi o suma de bani sambata, cel mai probabil din partea unei rude mai in varsta. Duminica nu te vei simti deloc bine, vei fi deprimat si lipsit de vlaga.

Rac: Daca te afli intr-o dificultate financiara, sambata iti va fi mai greu ca niciodata. Nu reactiona impulsiv si continua sa mergi pe drumul pe care l-ai ales, caci se prevad zile mai bune. Chiar duminica, de pilda, e posibil sa primesti o suma de bani care sa te scoata din impas.

Leu: Sambata vei rezolva o problema mai veche pe care o ai cu partenerul de viata si este posibil sa pleci intr-o calatorie scurta sau o excursie. Duminica e posibil sa ai probleme de sanatate din cauza oboselii, asa ca ar fi mai bine sa nu te suprasoliciti și sa iti lasi organismul sa se odihneasca.

Fecioara : Primesti o sansa neasteptata de la un partener de munca, ce iti va face ziua de sambata mai frumoasa. Duminica nu va fi la fel de placuta, caci te vei simți epuizat, motiv pentru care vei fi irascibil. Nu raspunde la provocarile unui barbat mai in varsta!

Balanta: Ai o multime de idei prin care sa castigi mai multi bani, iar sambata s-ar putea ca cineva sa le auda si sa te ajute sa te pui in aplicare. Mare grija duminica la accidente!

Scorpion : Sambata vei socializa si te vei simti foarte bine intr-un grup de prieteni si o atmosfera relaxanta. Duminica, insa, se preconizeaza risc de accidente si probleme financiare.

Sagetator : Sunt sanse mari ca in acest weekend sa castigi ceva bani in plus. Este bine sa nu pui la suflet toate rautatile celor din jur.

Capricorn: Este posibil sa pleci intr-o calatorie in interes de serviciu. Poti sa iti folosesti intuitia în relatia de cuplu. Duminica vei petrece mai mult timp in familie.

Varsator: Sambata evita orice fel de speculatie. Parca nu iti iese nimic. Duminica se vor ivi treburi prin casa. Vei petrece mai mult timp cu partenerul.

Pești: Vei primi o sansa si este bine sa iti asculti intuitia cand iei o decizie legata de acest subiect. Duminica sa fii atent la sanatate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top