Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 11-12 noiembrie 2017. Iată ce au pregătit astrele pentru zodii în acest final de săptămână.

Stiri

Horoscop de weekend 14-15 mai 2016

Horoscop de weekend 14-15 mai 2016. Previziuni astrologice pentru zilele de sambata si de duminica!

Berbec

S-ar putea sa intampini o problema pe plan sentimental in ziua de sambata, dar daca veti fi calm si vei comunica fara sa te enervezi o poti depasi. Mare atentie la ceea ce spui in preajma altor persoane! Nu cumva ca acest lucru sa se intoarca impotriva ta.

Duminica, ai capul plin de idei si imaginatia iti functioneaza. Sunt posibile probleme de natura financiara si te vei gandi daca sa ceri un imprumut unei persoane apropiate. Este o perioada in care ar trebui sa ai mare grija la cum iti cheltui banii si sa nu ii arunci pe lucruri care nu iti sunt utile.

Taur

Sambata, vei simti fiorii iubiri, iar daca nu esti intr-o relatie, s-ar putea sa te indragostesti. Ai grija sa nu te pierzi cu firea, pentru ca toata ziua vei fi cu capul in nori. Daca esti intr-o relatie, ai grija la comunicarea cu perechea ta. Sa nu spui cumva ceva ce ai putea sa regreti.

Duminica, esti cuprins de o stare de optimism si primesti un ajutor binevenit. Este o zi in care analizezi situatia ta la locul de munca, dar nu trebuie sa iei vreo decizie pripita. Sunt sanse mari sa primesti vizita unui prieten apropiat.

Gemeni

Sambata este o zi in care esti preocupat de partea financiara. Iti faci tot felul de calcule si pare ca nimic nu te multumeste. Nu ar trebui sa disperi din cauza acestui aspect, pentru ca si banii vor veni. Trebuie sa ai doar putina rabdare.

Citeste si: Zodiile care vor avea o vara de vis

Ziua de duminica poate aduce tensiuni in familie. Ceva te irita si vte nemultumeste la o persoana apropiata, dar o discutie civilizata este de preferat in locul uneia in care sa arunci cu reprosuri. Atentie la promisiunile pe care le faci astazi!

Rac

Simti caldura din partea familiei in ziua de sambata, iar acest lucru iti incarca bateriile. Simti energie pozitiva, lucru care te binedispune si te face sa uiti de stresul pe care l-ai acumulat in aceasta perioada. Este o zi buna sa daruiesti afectiune.

Duminica, este posibil sa te intalnesti cu o persoana care iti va da sfaturi importante pentru cariera. Ar fi bine sa asculti ceea ce ti se spune. Nu trebuie sa te pripesti si sa tratezi totul cu multa atentie.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top