Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

HOROSCOP CHINEZESC 2016: Taurii, Gemenii și Fecioarele – momente CRUCIALE

Horoscop chinezesc 2016 BERBEC: Vei avea tendința să renunți ușor la drumul pe care ai pornit, însă trebuie să te asiguri că este drumul corect. Nu întoarce capul înapoi, ține-o tot așa!

Horoscop chinezesc 2016 TAUR: Va fi anul în care vei face un mare pas. Te vei căsători sau vei avea parte de o ruptură dureroasă. Relația de iubire care se va înfiripa la sfârșitul lui 2015 s-ar putea termina tragic în 2016.

Horoscop chinezesc 2016 GEMENI: Pentru Gemeni, toate călătoriile din 2016 vor fi în interes de serviciu. Doar una dintre ele va însemna ceva mai mult pe plan sentimental: Viața ți se va schimba radical.

CITEȘTE ȘI: CUM SE PREPARĂ CORECT VARZA A LA CLUJ
Horoscop chinezesc 2016 RAC: Ai toate șansele să îți pui pirostriile în Anul Maimuței. Pornești cu aceeași lipsă totală de încredere, dar asta te va ajuta să alegi bine atunci când alegi.

Horoscop chinezesc 2016 LEU: Vei locui, în sfârșit, departe de locul în care ai suferit destul de mult în ultima perioadă. Pentru tine, un nou spațiu înseamnă automat o viață mai bună.

Horoscop chinezesc 2016 FECIOARĂ: În sfârșit vei pune piciorul în prag și îți vei lua inima în dinți: te vei muta în străinătate, acolo unde ți-ai dorit să ajungi de ani de zile.

Horoscop chinezesc 2016 BALANȚĂ: În viața ta va apărea cineva nou – cu ochii micuți, cu scâncetul dulce. Da, ai toate șansele să aduci pe lume un copil.

Horoscop chinezesc 2016 SCORPION: Anul Maimuței este benefic pentru tine. Te vei alege cu ceva câștiguri financiare, vei face mici investiții de durată și te vei bucura zilnic de viața de boem la care visai.

Horoscop chinezesc 2016 SĂGETĂTOR: În sfârșit merită să spui că viața e frumoasă. Anul ce vine va repara toate greșelile și suferința trăită în ultima perioadă.

Horoscop chinezesc 2016 CAPRICORN: Renunță la planurile de azi pentru mâine, darămite pentru 2016! Nici nu știi ce te așteaptă din luna februarie a anului Maimuței: o ofertă trăznet, de nerefuzat!

Horoscop chinezesc 2016 VĂRSĂTOR: Multe relații de iubire, multe dezamăgiri, multe pierderi financiare și câștiguri în buclă – un an plin de încercări din care vei învăța cât pentru tot restul vieții.

Horoscop chinezesc 2016 PEȘTI: Afacerea ta va prospera și în anul ce vine iar ce dragi îți vor demonstra că sunt aproape de tine într-o problemă importantă de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top