Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop august 2016

Horoscop Lunar

Horoscop august 2016

Horoscop august 2016. Luna august va fi instabila din punct de vedere astrologic. Intervin numeroase schimbari si rasturnari de situatie la care nimeni nu se asteapta. Vor avea loc certuri si dispute, iar unele zodii se vor reintalni cu persoane si evenimente din trecut.

Marte intra in Sagetator

Din data de 2 august Marte intra in Sagetator, eveniment care aduce foarte multe schimbari, experiente noi si intalniri neprevazute. Majoritatea zodiilor vor reusi sa iasa in monotonia zilnica, insa este nevoie de foarte multa atentie si vigilenta. Nu va lasati dusi de val atunci cand nu este cazul!

Venus tranziteaza Fecioara

In aceasta perioada sentimentele vor fi exprimate cu dificultate si vor exista probleme de comunciare pentru majoritatea zodiilor. Din data de 5 august lucrurile pot lua intorsaturi neasteptate pe plan sentimental, iar eforturile depuse pentru a mentine relatiile amoroase pe linia de plutire sunt considerabile.

CITESTE SI: HOROSCOP PE 10 ANI. CE TE ASTEAPTA PANA IN 2026

CITESTE SI: TOP 4 ZODII CARE GASESC FERICIREA IN 2016

Saturn revine la mersul direct prin Sagetator din data de 12 august

Acest lucru influenteaza filozofiile de viata. Trebuie sa ne analizam credintele, ideile si sistemele de referinta si sa le schimbam daca este cazul. Numai in acest mod ne putem perfectiona si putem progresa in luna care urmeaza. Intre 12 si 14 august se formeaza careu intre Venus din Fecioara si Saturn din Sagetator, ceea ce inseamna ca suntem predispusi sa cerem prea mult de la persoanele apropiate si de parteneriatele din viata si afaceri. Nu ar strica sa faceti cateva compromisuri care vor fi in final benefice.

Horoscop august 2016. Mercur conjunct cu Jupier in Fecioara

In perioada 19-26 august Mercur este conjuct cu Jupiter in Fecioara. Asta inseamna ca vine o perioada favorabila pentru afaceri, intalniri si stabilirea obiectivelor pentru viitor. Apar multe oportunitati pe care nu trebuie sa le ratati sub nicio forma.

Dupa data de 30 Mercur retrogradeaza in Fecioara

Este o perioada in care veti fi critici cu voi insiva, o perioada mai aspra in care nimic nu va multumeste si toate par a merge pe dos. De fapt este doar perceptia voastra asupra lucrurilor. Fiti mai toleranti si mai indulgenti atat cu voi insiva, cat si cu cei din jur. Riscati sa faceti lucruri pe care mai tarziu le veti regreta amarnic, asa ca mai bine va controlati la fiecare pas.

CITESTE SI HOROSCOPUL LUNII AUGUST PENTRU ZODIA:

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

sursa foto: 123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top