Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP APRILIE

Horoscop Lunar

HOROSCOP APRILIE 2015 SĂGETĂTOR

HOROSCOP APRILIE 2015 SĂGETĂTOR. Ai senzația că ai intrat într-un cerc vicios și asta este adevărat. Îți simți îngrădită libertatea și nu găsești cuvintele care să exprime ceea ce simți. Încearcă să privești lucrurile într-un mod obiectiv și fii realistă. Tu ești singura care se poate scoate din această situație. Este important să îți asculți instinctul și să faci ceea ce simți.

Nu îți asuma riscuri financiare în prima jumătate a lunii și ferește-te de cheltuieli și înprumuturi. Este indicat să economisești și să eviți investițiile. După data de 20 ai toate șansele să te alegi cu o mărire de salariu, o primă sau alte beneficii financiare venite în urma eforturile pe care le-ai depus în ultima perioadă.

HOROSCOP APRILIE 2015 SĂGETĂTOR. Relația cu partenerul de viață este una excelentă și se consolidează după data de 20. Te simți mai bine ca niciodată în preajma lui, comunicați bine și sunteți pe aceeași undă.  Împreună veți redecoperi lucrurile care v-au unit și veți trăi multe momente frumoase.

Nu îți asuma riscuri prea mari pe plan profesional până în data de 15. Aplică tot ceea ce ști și nu apela la tehnici noi. Vei avea cele mai bune rezultate dacă ești precaută, rezervată și faci lucrurile așa cum le-ai făcut și până acum. Este important să dai dovadă de profesionalism și să nu încerci lucruri noi. Alegerile pe care le faci trebuie să fie bazate pe cunoștințe și informații bine consolidate.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top