Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP APRILIE

Horoscop Lunar

HOROSCOP APRILIE 2015 RAC

HOROSCOP APRILIE 2015 RAC. Aprilie este o lună foarte bună pentru tine. Ai succes pe plan profesional și te bucuri de rezultatele muncii din ultimele luni. Este foarte probabil să fii promovat în urma proiectelor grozave la care ai muncit, așa că nu îți rămâne decât să te bucuri. Superiorii te apreciază din ce în ce mai mult, așa că ai grijă să nu îi dezamăgești.

Lucrurile nu sunt roz însă, pe plan sentimental. Teama te urmărește și este probabil să afli lucruri pe care nu le știai despre trecutul partenerului tău. Există multe tensiuni între voi, dar se pare că veți rezolva situația înainte de sfârșitul lunii. Încearcă să te menții pe poziție și să privești lucrurile și din perspectiva celui de lângă tine.

HOROSCOP APRILIE 2015 RAC. Luna aceasta este perfectă pentru planuri pe termen lung. Este momentul ideal să pui bazele unei afaceri sau să pregătești o nuntă. Puterea ta de concentrare este foarte mare și ești mult mai organizată decât de obicei.

Încearcă să nu te bazezi prea mult pe cei din jur, deoarece s-ar putea să suferi o dezamăgire. Viața ta socială este pe făgașul cel bun. Cunoști multe persoane care vor avea un rol important în evoluția ta, așa că deschide ochii bine și fii comunicativă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top