Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP APRILIE

Horoscop Lunar

HOROSCOP APRILIE 2015 PEȘTI

HOROSCOP APRILIE 2015 PEȘTI. Lucrurile stau prost în prima perioadă a lunii, mai ales pe plan profesional. Șefii par să aibă tot mai multe pretenții, iar tu te vei simți copleșită și foarte obosită. Ți se vor cere să faci lucruri pe care le vei considera a fi peste puterile tale, iar asta te va revolta. Încearcă să privești totul cu calm.

Încearcă să nu faci investiții sau cheltuieli prea mari până pe data de 11, deoarece acestea ar putea avea un final neplăcut. Nu te implica în proiecte în care nu crezi cu adevărat și fii mai rezervată atunci când ți se cere părerea. După data de 11 te vei concentra mai mult pe relațiile cu cei dragi. Comunicarea cu partenerul de viață se îmbunătățește considerabil. Vei încerca să petreci cu el mai mult timp și veți lua parte la mai multe activități care vă fac plăcere și vă relaxează.

HOROSCOP APRILIE 2015 PEȘTI. Din 15 aprilie vei fi mai precaută când vine vorba despre sentimente. Nu te vei exprima cu foarte mare ușurință și vei ține lucrurile pentru tine. Pe scurt, vei deveni mult mai atentă la lucrurile pe care le împărtășești cu cei din jur. Desigur, acesta nu este un lucru rău, ci din contra. Vei evita dezamăgirile și certurile.

Spre sfârșitul lunii apar multe oportunități de afaceri. Vei cunoaște oameni valoroși care vor avea un cuvânt de spus în viața ta. Acordă atenție mai mare colegilor și prietenilor, pentru că s-ar putea să descoperi noi lucruri despre aceștia. Prin multă muncă vei obține rezultatele dorite spre finalul lunii.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top