Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP APRILIE

Horoscop Lunar

HOROSCOP APRILIE 2015 LEU

HOROSCOP APRILIE 2015 LEU. Luna aprilie nu va începe prea bine pentru tine. Există numeroase tensiuni în familie, iar partenerul de viață pare să nu te înțeleagă deloc. Sunt necesare eforturi și compromisuri pe care în mod normal nu le-ai face, însă totul va reveni la normal înainte de jumătatea lunii.

Ai tendința să devii superficială și să tratezi lucrurile cu foarte mare ușurință. Ar trebui să te implici mai mult, mai ales în ceea ce privește sănătatea. În a doua jumătate a lunii există șanse să fii promovată sau să primești o primă, însă totul depinde de tine și de sacrificiile pe care le faci.

HOROSCOP APRILIE 2015 LEU. Viața ta socială este mai bună ca niciodată. Cunoști o mulțime de oameni și ieși din ce în ce mai des cu prietenii. Îți plac petrecerile și nu te dai înapoi de la absolut nicio invitație. Te vei apropia mai mult chiar și de superiori, iar colegii de la muncă te vor aprecia tot mai mult. Toate relațiile tale cu cei din jur se îmbunătățesc după data de 20.

Lucrurile vor deveni mai ușoare la muncă, tocmai datorită faptului că ai devenit mai populară și ai făcut o treabă bună până acum. Ai grijă în privița sănătății și mergi la un control de rutină. Te paște o răceală sau chiar o gripă de care vei scăpa destul de greu. Sfatul nostru este să faci mai mult posrt și să adopți o alimentație echilibrată.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top