Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP APRILIE

Horoscop Lunar

HOROSCOP APRILIE 2015 CAPRICORN

HOROSCOP APRILIE 2015 CAPRICORN. În primele zile ale lunii vor exista tensiuni și neînțelegeri în relația de cuplu. Această problemă este probabil să apară și în relațiile profesionale. Aici va interveni nevoia ta de a închide răni mai vechi și de a pune capăt unor capitole neplăcute din viața ta. Fă asta cu precauție, pentru că ai putea agrava situația.

După data de 8 lucrurile se remediază și totul intră în normal, însă vei avea nevoie de timp ca să îți revii după primele zile toxice ale lunii. După 11 aprilie lucrurilor vor merge ca pe roate la locul de muncă. Vei fi mult mai populară printre colegi și superiorii vor începe să te aprecieze la adevărata ta valoare. Nu uita să îți păstrezi sinceritatea și profesionalismul și să nu te lași dusă de val.

HOROSCOP APRILIE 2015 CAPRICORN. Relația cu partenerul de viață intră pe făgașul cel bun după data de 15 aprilie. Nu va fi o perioadă ușoară, iar lucrurile nu se vor îndrepta instant. Este nevoie de sacrificii și multă comunicare pentru a repune relația pe picioare. Încearcă să faci mici compromisuri și totul va merge bine.

Sârșitul de lună este grozav din toate punctele de vedere.  Îți recapeți tonsul și te simși mai bine ca niciodată. Nu ai probleme cu sănătatea, ci din contra, te simți și ești plină de viață. Cei apropiați îți sunt alături, iar pe plan profesional ai numai de câștigat. Încearcă să eviți orgoliile și răzbunarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top