Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP APRILIE

Horoscop Lunar

HOROSCOP APRILIE 2015 BERBEC

HOROSCOP APRILIE 2015 BERBEC. În prima parte a lunii vei avea câteva probleme minore la locul de muncă. Este important să îți păstrezi calmul și să fii răbdător pentru a depăși toate neînțelegerile. Șefii se vor impune mai mult în viața ta, iar tu va trebui să te supui pentru a reuși să o scoți la capăt.

Aproape de mijlocul lunii este foarte probabil ca lucrurile să îți scape de sub control, mai ales în ceea ce privește familia sau partenerul de viață. Încearcă să privești lucrurile obiectiv și să te pui și în locul celuilalt. Cuvântul cheie este răbdare. Ai toate șansele să îți pierzi diplomația caracteristică în această perioadă, iar asta nu te va ajuta foarte mult.

HOROSCOP APRILIE 2015 BERBEC. După jumătatea lunii începi să te faci remarcată și să comunici mai mult, să îți exprimi sentimentele cu mai mult curaj. Ai grijă totuși, pentru că nu toată lumea te va înțelege. Din punct vedere financiar lucrurile stau mai bine după data de 15 a lunii și ai toate șansele ca veniturile tale să crească considerabil. Totodată, îți vei face un plan de economisire pe timp îndelungat, iar asta te va ajuta foarte mult.

După data de 20 vei primi un răspuns sau o veste de mult așteptată, iar asta te va bucura. Cel mai important este să fii pozitivă și să ai răbdare și calm. Acesta este secretul pentru a avea o lună perfectă!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top