Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP APRILIE

Horoscop Lunar

HOROSCOP APRILIE 2015 BALANȚĂ

HOROSCOP APRILIE 2015 BALANȚĂ. Încearcă să nu îți faci prea multe planuri până la jumătatea lunii. Relațiile cu cei apropiați nu sunt din cele mai bune, așa că este mai bine să fii rezervată și să nu te implici în discuții sau dispute. Nu ești tu însăți și nu reușești să te exprimi, însă totul se rezolvă în a doua jumătate a lunii.

Ai toate șansele să trăiești experiențe minunate, la care nu te altepți. Luna aprilie este perioada perfectă pentru noi cursuri și specializări, doarece ai o putere de concentrare foarte mare. Momentul oportun pentru a pune în aplicare noi proiecte vine după data de 11 aprilie. Dacă ai un buget comun cu partenerul tău, încearcă să clarifici situația financiară până pe data de 15.

HOROSCOP APRILIE 2015 BALANȚĂ. Între 20 și 24 aprilie se vor rezolva multe probleme, printre care și cele legate de familie. Vei lua câteva decizii importante și vei rezolva probleme legarte de o moștenire, o casă sau un teren.

Nu este una dintre cele mai bune luni ale tale, însă sfatul nostru este să fii răbdătoare și să iei toate lucrurile ca atare. Nu te implica prea mult în ce nu crezi că merită și nu lua în serios toate promisiunile pe care le vei primi. Vor exista prieteni care te vor dezamăgi în această perioadă, așa că este bine să fii pregătită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top