Connect with us

Revistateo.ro

horoscop 8 martie

Stiri

Horoscop 8 martie 2015

Horoscop 8 martie 2015:

Horoscop 8 martie 2015 – Berbec
Nu te amagi singur cu privire la directia in care alergi, pentru ca vei descoperi ca e doar o himera. Ai fost indus in eroare de cineva care a avut niste interese egoiste atunci cand te-a impins pe acest drum, de aceea trebuie sa te trezesti odata la realitate si sa vezi cu ochii tai adevarul. De fapt, vocea ta interioara deja iti sopteste unde se ascunde hiba si trage un semnal de alarma sa nu mai investesti energie si incredere in acea directie, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei afla ca ai mers pe o pista falsa. Nu te mai lasa pacalit, ia atitudine odata!

Horoscop 8 martie 2015 – Taur
Planurile facute pentru azi nu-ti ies chiar asa cum ai sperat, dar nu pentru ca ai avea tu vreo vina, ci pentru ca se baga cineva unde nu-i fierbe oala si-ti strica tie treburile. Cel care intervine acum e complet pe langa subiectul in care crede ca are ceva de spus si tu nu ai forta de a-l respinge, de a-l tine la distanta. Cu mai mult tupeu decat tine, face un pas in fata ca sa atraga atentia asupra lui, dar atitudinea lui cam obraznica e in defavoarea ta. Daca vezi ca astfel de oameni au mai multa trecere decat tine, care iti vezi serios de treaba ta, mai bine stai o zi pe margine, pana ce isi taie ei singuri creanga de sub picioare. Nu au cum sa ramana in centrul atentiei mult timp!

Horoscop 8 martie 2015 – Gemeni
Simti ca te apropii cu pasi repezi de un mare succes, pentru care ai depus mari eforturi pana acum. Nu mai e mult si vei trage linie finala si vei culege roadele cele mai bune, dar tocmai pentru ca esti pe ultima suta de metri, simti ca si stresul creste, si nerabdarea se amplifica, de parca ai intrat in mijlocul furtunii si finalul e cel mai agitat moment al cursei. Nu micsora ritmul tocmai acum, cand esti atat de aproape de marele tel, deci trage tare, chiar daca simti ca devine din ce in ce mai greu. Ar fi culmea sa abandonezi tocmai acum, inainte de ultima turnanta, deci hai, insista, se vede linia de finish deja!

Horoscop 8 martie 2015 – Rac
Daca intalnesti omul potrivit care sa-ti alimenteze visele si sa te ambitioneze cu instrumentele cele mai eficiente, scopul tau este din ce in ce mai aproape! Merita sa-ti alegi un model, un idol, un exemplu demn de urmat intr-o persoana care a reusit pe drumul pe care tu inca te afli. El a ajuns acolo unde tu deocamdata visezi sa urci, si daca ii urmezi indrumarile, sfaturile sau strategia de succes, vei fi ca el foarte curand. Nu incerca sa faci totul doar dupa propria ta idee, cand ai in fata ta un om care a reusit inaintea ta ceva similar si ajunge doar sa-i urmezi reteta. Asculta-l si retine tot ce are sa-ti impartaseasca!

Horoscop 8 martie 2015 – Leu
Drumul tau spre un scop propus candva este compus din doua etape distincte. Prima dintre ele se poate spune ca s-a incheiat deja si ai extras o concluzie benefica ce te va stimula sa pornesti si in a doua etapa a acestei strategii. Azi ai putea avea surpriza sa descoperi ca sari deja peste cea de-a doua etapa direct la rezultatul visat, la succesul final, de parca s-a comprimat timpul si nu mai e nevoie de inca un efort. Filmul tau format din doua parti se incheie dupa primul episod intr-un mod spectaculos, pentru ca norocul apare in calea ta si te trimite mult mai repede la capat. Accepta aceasta crestere a ritmului si adapteaza-te din mers acestui salt!

Horoscop 8 martie 2015 – Fecioara
Te bazezi pe persoana iubita intru totul, aproape ca depinzi de ea, dand astfel dovada de o imensa incredere in ceea ce spune, face sau ofera. Stii ca si el pune accent pe ajutorul tau, si el are nevoie de compania ta in tot ce face, dar la tine a devenit un fel de sevraj, de parca nu ai putea sta o zi fara cel drag aproape. Azi resimti o energie noua in relatia voastra, ca si cum v-ati apropiat si mai mult, relatia s-a legat si mai profund, semn ca ati depasit cu bine o serie de lectii si acum, va cunoasteti mai bine unul pe altul. Formati un tandem foarte inchegat ce isi va arata de acum de multe ori puterea!

Horoscop 8 martie 2015 – Balanta
Te lasi invins mult prea usor de o stare de apatie care, de obicei, nu te reprezinta, dar azi nu ai nimic interesant de care sa-ti agati interesul pentru a iesi din rutina. Pierzi timpul fara sa faci nimic special, dintr-o mare nevoie de odihna si liniste, numai ca, daca nu ai fi fost atat de coplesit de comoditate, in acest timp ai fi facut lucruri mult mai interesante. Poate esti influentat si de cineva din anturaj care te trage in jos, in starea lui negativa, si, in loc sa lupti cu energia pe care o degaja, te molipsesti de la el fara sa te mai opui. Din lene, din indiferenta, din plictiseala, din lipsa de motivatie sau chef, te lasi dominat de stari pasive care nu construiesc nimic bun.

Horoscop 8 martie 2015 – Scorpion
Mai bine taci si faci, fara sa spui tuturor ce intentii ai, ca nu cumva sa generezi in jurul tau critici care ti-ar putea taia elanul. Sunt momente in care e mai bine sa pastrezi pentru tine planurile pe care vrei sa le ridici, ori din superstitie, dupa ideea ca daca spui ce doresti, nu se mai indeplineste, ori ca sa nu atragi in calea ta o serie de hopuri puse de invidiosi, rautaciosi, inamici care nu vor sa te lase sa ajungi acolo unde ti-ai propus. In situatia de fata, cel mai bine e sa stai in banca ta, sa-ti vezi de ceea ce ai inceput sa construiesti si sa te lauzi cu reusita ta abia dupa ce ai dus-o complet la capat. Pastreaza discretia si urmeaza-ti visul!

Horoscop 8 martie 2015 – Sagetator
Ai mare grija la ceea ce faci, pentru ca esti in fata unei ispite care iti poate cauza mari prejudicii de imagine sau de moralitate. Chiar daca tu esti, din fire, un om cinstit, care nu urmeaza decat caile corecte, azi ai putea fi impins de la spate de un inamic care te prinde intr-un moment sensibil si te convinge sa faci ceva impotriva principiilor tale morale. Nici tie nu-ti vine a crede cum de i-ai putut pica in plasa, facand ceva ce altadata ai fi respins cu fermitate. Tocmai pentru ca stii ca ceea ce te pune acesta sa faci e contrar eticii sau deontologiei tale, nu te abate de la calea cea dreapta si fa totul cum se cade, luand masuri si impotriva celui care te indeamna sa calci stramb.

Horoscop 8 martie 2015- Capricorn
Nu privi piedicile care se mai ivesc pe parcurs cu atata incrancenare, ca si cum ar fi o povara, ci trateaza-le cu un dram de detasare, de umor chiar. Nu merita sa le privesti ca pe cel mai groaznic lucru, ci asteapta cu incredere deplina ca apele sa se mai sedimenteze si ai sa vezi ca ceea ce parea a fi un hop, era de fapt o lectie excelenta prin care ai ocazia sa te maturizezi. Bucura-te de lucrurile frumoase pe care le intalnesti pe parcursul acestei aventuri, pentru ca a te concentra doar la ceea ce nu merge bine, te face sa pierzi din vedere aspectele pozitive, care exista in numar mare.

Horoscop 8 martie 2015- Varsator
A o lua de la capat, uneori, e cel mai bun lucru care ti se poate intampla. Azi ai ocazia sa te intorci inapoi de unde ai plecat si sa iei startul din nou. Da, faci acelasi lucru, dar a doua oara va iesi de minune. Nu te teme sa desiri tot ce ai tricotat pana acum ca sa refaci tesatura de la zero, pentru ca a merge mai departe dupa un model gresit sau dupa o dimensiune nepotrivita, ar insemna sa consumi timpul si energia inutil. Intoarce-te de la punctul de start, revezi toate conditiile impuse si mai porneste odata, cu incredere si mai ales cu convingerea ca acum stii mai bine ce e de facut.

Horoscop 8 martie 2015- Pesti
Ai grija cum incerci sa distragi unui prieten atentia de la suferinta sa. Umorul tau, desi e binevenit cu alte ocazii, s-ar putea sa-l irite si mai tare, semn ca nu ti-ai ales cele mai potrivite glume. Nu trebuie sa razi pe seama necazurilor altora, chiar daca scopul tau e nobil, de a-i abate atentia de la durerea sa. El mai degraba are nevoie de compatimire, sa plangi alaturi de el sa-i tii hangul in nefericirea sa, pentru ca a incerca sa-l scoti din tristete ar fi trata ca gest de impolitete fata de ceea ce simte el. Poarta-te cu manusi cu cei care trec prin momente sensibile, pentru ca orice ai spune, greu de crezut ca-l vei face sa zambeasca. Pune-te in pielea lui!

Horoscop 8 martie 2015 oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top