Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 8 septembrie

Stiri

Horoscop 7 septembrie

Horoscop 7 septembrie 2014. Vezi ce spune la zodia ta!

BERBEC
Spui multe lucruri in gluma, ba chiar folosesti ironia cu un iz usor agresiv, chiar daca nu ai absolut deloc intentii rele fata de cei carora te adresezi asa. Dar tare-ti place sa faci haz de cei care se agita inutil, de cei care vorbesc fara sa gandeasca, de cei care se avanta nebuneste in directii riscante. Chiar daca umorul nu e intotdeauna gustat si adeseori poate fi gresit interpretat, nu te poti abtine sa nu te distrezi pe seama celor pe care nu prea ii ai la suflet. Consideri ca merita sa-i mai iei peste picior, poate asa vor intelege propriile gafe.

TAUR
Lasi o impresie excelenta pe unde treci, lumea te remarca acum cu alti ochi decat inainte si, chiar si cei care te priveau cu un dram de nesiguranta, incep sa-si schimbe parerea. Degaji incredere prin felul tau de a vorbi si de a actiona, alungi dubiile din mintea celor mult prea sensibili si devii un exemplu demn de urmat pentru cei care se tem sa incerce. Tu faci un pas in fata si spui ca poti, arati ce stii si te poti afirma deasupra tuturor. Unii, privindu-te pe tine, capata mai mult curaj sa se manifeste. Cineva trebuia sa fie primul, si de data aceasta tu esti deschizatorul de drumuri.

GEMENI
Planurile pe care le faci pentru perioada urmatoare au toate sansele sa prinda contur tot mai bine. Gandirea pozitiva, entuziasmul cu care te gandesti la ceea ce vrei sa obtii, optimismul pe care il pui in joc atunci cand construiesti efectiv etapele acestui plan sunt resursele perfecte pentru un succes de toata frumusetea. Nu esti singur in acest demers, exista un grup mai larg de persoane care vasleste in aceeasi directie cu tine si cat timp va stimulati unii pe altii si va apreciati reciproc contributia, roadele visate sunt din ce in ce mai aproape!

RAC
Nu spera rezultate imediate la planul pe care abia acum il construiesti pas cu pas, pentru ca mai e cale lunga pana la capat. Vor exista hopuri pe parcurs, intoarceri din drum, amanari si ocolisuri, dar important e ca vei ajunge acolo unde ti-ai propus. Cat timp inaintezi constient ca evolutia ta e lenta si anevoioasa, fara a spera miracole peste noapte, vei sti sa-ti dramuiesti bine resursele pentru un succes deplin la sfarsit. Chiar si azi dai piept cu un mic afront care, altadata, te-ar fi facut sa abandonezi, dar te-ai inarmat cu rabdare si vointa incat nu te vei opri aici. Vei lupta cu tot ce ti se ridica in cale, increzator in roadele finale.

LEU
Ai toate motivele de bucurie cand vezi ce frumos au evoluat unele proiecte care au ajuns, in acest moment, la un nivel cat se poate de clar. Stii mai bine pe ce te bazezi, observi cu ochii tai rezultatele palpabile ale eforturilor depuse, iar nivelul atins devine punctul de plecare spre etape si mai inalte, si mai promitatoare. Mergi inainte cu incredere maxima in tine si in resursele de care dispui, si arata tuturor de ce esti capabil. Chiar daca mai sunt unii care se indoiesc de puterile tale, tot ceea ce construiesti tu acum pas cu pas este dovada vie ca orice se poate cand crezi in succes.

FECIOARA
Ai stat ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment demult anuntat, dar care tot intarzia sa apara. Aproape ca nici nu-l mai credeai posibil, dar iata ca azi primesti unele semnale ca acesta e din ce in ce mai aproape! Foloseste fiecare clipa care te mai desparte de acel moment, nu lasa timpul sa se scurga doar stand si asteptand, deoarece vei vedea cat de important e fiecare minut care duce intr-acolo! Toata investitia ta de zile si luni intregi se va materializa intr-o reusita de proportii ce te va determina sa spui multumit ca a meritat asteptarea!

BALANTA
Te copleseste o emotie greu de explicat si de controlat, pentru ca se apropie un eveniment care iti inspira un pic de teama. Nu stii cum se vor desfasura lucrurile, de aceea ai trac precum un actor inaintea iesirii pe scena. Esti cumva influentat negativ de cei din jur care iti vorbesc despre acel moment mult asteptat in tonuri ceva mai sumbre, ca si cum ar fi ceva mult prea dificil pentru oricine. Cat timp nu treci tu personal prin acea situatie, nu trebuie sa dai un verdict despre cat de simplu sau greu este. Inarmeaza-te cu putere si rabdare si foloseste timpul pe care il ai la dispozitie pentru a te pregati sa-i faci fata perfect.

SCORPION
Incearca sa nu pleci la drum nervos, pentru ca emotiile negative pot avea efecte neplacute ori asupra ta, ori asupra celor cu care intri in contact pe parcursul calatoriei. Chiar daca ai motive de enervare si dai piept cu tot felul de situatii nedorite care te scot din sarite, fa un efort sa te calmezi inainte de a face vreun pas mai departe. Energia aceasta negativa iti poate crea mari neplaceri incat nu-ti mai duci la indeplinire misiunea pentru care ai plecat la drum si te intorci acasa un pachet de nervi. Vestile care vin azi de departe au si ele conotatii triste, deci nu ai nicio placere in a lua legatura cu lumea.

SAGETATOR
Anturajul nefast in care te afli este cel mai rau lucru care ti se poate intampla, ca atare, daca vrei o zi de succes, alege-ti cu mai multa grija companionii. Ai ghinionul de a atrage langa tine oameni care se plang intruna de orice, care nu sunt de acord cu nimic, care nu stiu altceva decat sa critice si sa strice si cheful altora cu atitudinea lor negativista. Daca te prind intr-o pasa sensibila, exista riscul sa te molipsesti de la ei si toate sa ti se para in jur urate, dar ai totusi sansa de a alege: vrei sa fii cu ei sau nu? Scoate acest gen de oameni din lumea ta si totul va merge bine. Schimbarea e la tine!

CAPRICORN
Nu te poti detasa inca de o amintire trista de demult care mai are efecte neplacute asupra ta. Compari permanent prezentul cu cele intamplate atunci si ai impresia ca totul se poate repeta si acum, de aceea nu ai curaj sa mai faci nici un pas. Ce a fost a fost, ar trebui sa accepti trecutul asa cum e, fara sa te tot raportezi la el. Se presupune ca lectiile trecutului au fost deja invatate astfel incat sa nu gresesti in acelasi loc, dar tu tot la episodul de demult te intorci cu gandul. Ar fi vremea sa ierti, sa uiti, sa inchizi acel capitol odata pentru totdeauna, ca nu mai are nici un rost.

VARSATOR
E o placere sa vorbesti despre meritele tale intr-o companie care te stimuleaza sa arati ce ai mai bun in tine. Ai cu cine-ti masura fortele, pentru ca e vorba de tovarasi de lucru la fel de bine pregatiti, la fel de ambitiosi. E o satisfactie aparte sa-ti compari cunostintele si valoarea in raport cu asemenea oameni de top! Nu ai avea nicio motivatie sa fii comparat cu oameni mediocri, insignifianti, modesti, care se multumesc cu putin de la viata, or asa, ai in fata ta persoane la fel de puternice ca tine care vizeaza succesul la cel mai inalt nivel, ca si tine! Cu ei sa te compari, pentru ca te vor ambitiona si mai si!

PESTI
Nu cauta aproape de tine – in timp sau spatiu – lucrurile cele mai bune, pentru ca vestile excelente vin de departe. Priveste dincolo de limitele lumii tale stramte, la kilometri distanta sau la luni de zile in avans, pentru ca fiecare gand investit acum pentru ziua de maine va avea efecte palpabile dintre cele mai fericite. Fa planuri, ai curaj sa cladesti, cu mintea si cu sufletul, vise cat mai inalte, dar da-le deja startul, pentru ca esti pe drumul cel bun spre implinirea lor. Vei gasi, pe parcurs, toate resursele de care ai nevoie pentru a le transforma in realitate! Nu astepta ca miracolele sa aiba loc chiar in curtea ta. Ele apar abia de acum sau de aici inainte!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top