Connect with us

Revistateo.ro

horoscop 7 martie

Stiri

Horoscop 7 martie 2015

Horoscop 7 martie 2015 – Berbec
Esti blocat intr-o idee fixa impusa de anturajul nepotrivit in care te afli. De fapt nu esti lasat sa treci peste acest hop, pentru ca ai alaturi de tine oameni fricosi, demodati, rigizi, care nu te lasa nici macar sa incerci sa faci ceva ca sa depasesti impasul. E nevoie de o viziune complet noua asupra situatiei in care te afli, una mai indrazneata, mai moderna, eliberata de toate acele piedici puse de fricile celor din jur. Nu te crampona in limitele dictate de cei din jur care iti vorbesc despre sensul in care mergi doar in termeni sumbri. Ai curajul sa scapi de sub aceasta influenta nefasta: tu chiar poti face ceea ce ceilalti spun ca ar fi imposibil!

Horoscop 7 martie 2015 – Taur
Esti multumit de urmarile unei decizii mai vechi, care da acum semne bune! Ai avut curajul sa schimbi macazul cu ceva timp in urma, gest ce a generat ulterior mari schimbari in viata ta, iar acum poti vedea cu ochii tai aceste urmari pozitive. Te feliciti pentru faptul ca ai avut curajul de a alege alt drum, de a aborda o atitudine noua in fata viitorului, pentru ca, din acel moment, tu practic ai pornit pe alt drum si ai devenit altul! Daca ai fi fost comod si ai fi refuzat schimbarea, acum ai fi batut pasul pe loc fara sa mai aduci nimic nou, dar iata ca ai luat decizii intelepte cu efecte grozave pe termen lung. Tine-o tot asa, intr-o continua transformare in bine!

Horoscop 7 martie 2015 – Gemeni
Te intalnesti cu oameni care, aparent, sunt in toate mintile, dar dupa ce schimbi cateva vorbe cu ei, iti dai seama ca sunt obsedati de lucruri ciudate, ca au idei fixe, ca au o atitudine bolnava in fata unor situatii pe care tu le tratezi mult mai lejer. Evita astfel de medii, daca nu vrei sa te impovarezi fara rost de griji inutile si obsesii care nu te reprezinta. Ei te-ar putea influenta negativ, pentru ca ei vad dusmani si pericole la tot pasul. Tu privesti lucrurile cu un dram de detasare, de umor, ca si cum ar fi ceva usor de trecut, dar ei au impresia ca pica cerul pe ei. Le poti demonstra ca nu e deloc adevarat, deci ridica-le tu lor moralul, daca poti!

Horoscop 7 martie 2015 – Rac
Ai tot amanat sa te implici intr-un proiect la care erai si tu invitat, pentru ca nu erai prea sigur de resursele tale. Acum a venit momentul potrivit sa spui da, sa accepti sa intri si tu in acest demers comun, pentru ca intre timp ai vazut incotro merg lucrurile si ai mai acumulat ceva din ceea ce se cere de la tine. Nu mai tergiversa lucrurile: cu cat te implici mai repede, cu atat roadele bune se vor arata mai curand! Nu are rost sa mai astepti, pentru ca acum sunt intrunite conditiile optime ca sa te implici si tu trup si suflet, total, cu scopul unei mari reusite ce se intrevede deja la orizont.

Horoscop 7 martie 2015 – Leu
Ai luat candva o decizie si acum o regreti, pentru ca descoperi ca nu a avut efectele scontate. Nu e prea tarziu sa te razgandesti, daca vezi ca nu se mai poate face nimic, deci fii pregatit sa schimbi macazul acum! Nu te mai gandi de ce n-a mers prima varianta, nu mai cauta vinovati sau defecte la decizia luata candva. Gata, n-a mers, ai acceptat si tu realitatea, deci e vremea sa o cotesti de urgenta spre altceva! Vei vedea ca a doua oara lucrurile vor merge mult mai bine, deci nu e deloc o rusine sa recunosti ca ai facut si alegeri nepotrivite. Nu-ti mai face procese de constiinta si porneste iar, pe alt drum!

Horoscop 7 martie 2015 – Fecioara
Ajungi la capatul unui proiect care isi arata deja urmarile palpabile. Poate efectele sunt si de natura financiara, dincolo de satisfactia muncii implinite, deci cu atat mai mare e bucuria. A fost un efort colectiv, nu ai fi ajuns aici fara contributia unui grup mai larg de persoane, iar acum a venit momentul sa va apreciati unii altora rolul jucat, sa va aratati reciproc recunostinta si sa impartiti echitabil roadele. E o zi cu iz festiv, pentru ca ai ceva minunat de sarbatorit alaturi de alte persoane care au fost alaturi de tine in ultima perioada. Impreuna ati depus eforturi, iar acum, tot impreuna, celebrati cu bucurie victoria!

Horoscop 7 martie 2015 – Balanta
Lupta sa-ti recapeti independenta totala, pentru ca nu dai randament daca esti nevoit doar sa urmezi indicatii date de altii. Daca ai libertate de miscare, de decizie, de actiune, rezultatele ar fi net superioare, ca atare ai tot dreptul sa te opui, pentru a face totul pe cont propriu asa cum crezi de cuviinta. Nu accepta sa ti se spuna ce sa faci, incotro s-o iei, cum sa gandesti sau cum sa actionezi, de vreme ce ai si tu propriile pareri, care se vor dovedi a fi mult mai bune. Nu accepta umilinta, supunerea, dominarea altora, nu lasa pe cei, aparent, mai puternici sa te transforme intr-un simplu executant al unor ordine!

Horoscop 7 martie 2015 – Scorpion
Te superi fara motiv pe glumele desantate ale unui amic care spune vrute si nevrute, dar fara nicio intentie negativa. Se foloseste de cinism, de ironie, de farse doar pentru a se simti el bine, fara sa-si dea seama ca atitudinea lui cam usuratica, de fapt, poate leza pe altii, printre care si pe tine. Atacurile sale la persoana sunt simple glume, nu te supara! Replicile sale se vor a fi doar amuzante, nicidecum critice, ca atare nu pune la suflet nimic din ceea ce-ti spune. Mai degraba ii raspunzi cu aceeasi moneda, ca sa vada si el ce simti tu. Recunoaste ca cel din fata ta doar o face pe nebunul si se manifesta liber doar din nevoia de a se distra si atat!

Horoscop 7 martie 2015 – Sagetator
Se stie ca esti un justitiar neinfricat atunci cand in joc sunt adevarul, dreptatea, cinstea. Azi ai ocazia sa te ridici pentru aceste valori in care crezi si lupti cu mult curaj pana la victoria finala. Fie ca lupti pentru drepturile tale, fie ca te folosesti de aceste arme pentru a face altcuiva dreptate, te simti puternic in aceasta postura. Tu ai la dispozitie mijloace incontestabile prin care poti scoate adevarul la lumina, deci ridica-te pentru un scop nobil sau umanitar, pentru cei care nu au forta de a-si face singuri dreptate, pentru cei defavorizati sau mai putin norocosi. Le vei castiga recunostinta pentru totdeauna!

Horoscop 7 martie 2015- Capricorn
Toate merg ca la carte azi, in ordine deplina, de parca cineva, mai presus de orice, orchestreaza toata aceasta actiune spre un scop pozitiv. Tu detii un rol central in aceasta reusita, pentru ca depui energie, pasiune si suflet in ceea ce faci, dar torni exact doza optima din fiecare resursa necesara: cat, cum si cand trebuie, fara sa dezechilibrezi evolutia lucrurilor. Se vede ca ai analizat corect care trebuie sa fie contributia ta in aceasta chestiune, astfel incat intervii intr-un mod intelept la momentul cel mai potrivit. Totul pare sa curga dupa un plan foarte bine stabilit: nici prea mult, nici prea putin, nici prea tarziu, nici prea devreme!

Horoscop 7 martie 2015- Varsator
Iti asezi inima pe tava si i-o oferi celui drag neconditionat. E un moment perfect pentru a impartasi iubirea, pentru a recunoaste in fata cuiva ce simti, pentru a-ti exprima public dorintele sau emotiile, deci nu te teme sa spui sincer ce e in inima ta. Bune, rele, sunt sentimentele tale si trebuie sa le recunosti, fara sa te gandesti ce va spune lumea. O declaratie de dragoste facuta acum ar putea primi un raspuns pe masura, pentru ca ai putea avea surpriza sa descoperi ca si cel caruia ii adresezi aceste cuvinte simte la fel pentru tine. Merita sa arati ce simti si sa-ti demonstrezi dragostea la modul cel mai vizibil posibil!

Horoscop 7 martie 2015- Pesti
Fiecare pas pe care il faci iti confirma din ce in ce mai bine victoria catre care te indrepti. Vin in fiecare clipa noi si noi detalii care contribuie la reusita cea mai mare care te asteapta la capat. Esti foarte motivat sa duci mai departe acel plan care evolueaza foarte bine! Etapa dupa etapa, construiesti un succes de toata frumusetea, de aceea nu trebuie sa scazi ritmul nici un moment. E un succes care se ridica lent, picatura dupa picatura, dar deja se vede clar incotro merg lucrurile, perspectivele fiind mai mult decat promitatoare. Nu te opresti din mers ci mentii acelasi ritm constant si bun de inaintare!

Horoscop 7 martie 2015 oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top