Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 5 aprilie 2015

Stiri

Horoscop 5 aprilie 2015

Horoscop 5 aprilie 2015 – Berbec
In loc sa ai parte de o zi linistita, departe de conflicte, iata ca motive de cearta apar peste tot, de parca unii uita ca disputele nu au ce cauta in atmosfera de weekend. Nu ai parte de companioni prea veseli, unii tensioneaza totul cu modul lor otravit de a privi lucrurile. Nimic nu le convine, totul merge pe dos, totul e motiv de critica si de suparare, si, in asemenea atmosfera, cum sa incepi tu sa le vorbesti de lucruri frumoase? Te vor lua si pe tine in vizor, incat nu scapi fara un perdaf, meritat sau nu. Fa abstractie de astfel de oameni!

Horoscop 5 aprilie 2015 – Taur
Ai mai multe drumuri de facut sau mai multe invitatii de onorat, dar dintre ele totusi nu poti accepta decat o singura varianta, cea pe care o consideri cea mai importanta pentru sufletul tau. Ai fi fericit daca ai atinge mai multe destinatii in acelasi timp, dar azi vei reusi sa tragi o linie destul de ferma si, dintre atatea cai de mers, sa te concentrezi asupra uneia singure, care iti va face placere. Vei alege si pentru familie, deopotriva, pentru ca ei te vor urma intru totul in alegerea facuta, ca atare spune tuturor ce ai decis!

Horoscop 5 aprilie 2015 – Gemeni
Iti spui singur ca ceea ce vrei sa cladesti este intangibil, imposibil, si daca nimic nu-ti schimba aceasta viziune asupra telului cel mare, e greu de crezut ca ceva te va face sa depasesti aceasta pasa. Ce-si face omul cu mana lui… stii cum se spune! Cam acelasi lucru faci si tu acum: daca torni la temelia unui anumit vis doar frici si indoieli, practic iti limitezi singur sansele ca acesta sa se materializeze. Nu esti in cea mai buna forma emotionala si psihica, iar aceasta atitudine negativista si pesimista genereaza blocaje care, la randul lor, nasc esecuri. Lupta cu propriile neputinte si temeri!

Horoscop 5 aprilie 2015 – Rac
Uneori, iubirea are si conotatii mai putin placute, mai ales daca in stilul celuilalt de a-ti arata ca te iubeste se infiltreaza aspectele nedorite ale iubirii: gelozia, posesivitatea, panda, ranchiuna. Si ele fac parte din meniu cand iubesti, asa e, dar de data aceasta persoana iubita pare sa exagereze. Chiar daca e forma sa de a-ti arata cat de mult insemni pentru el, nu e genul de declaratie de dragoste pe care l-ai fi asteptat, pentru ca atenteaza la libertatea ta, cea pe care o pretuiesti tu cel mai mult. Poate esti iubirea lui, dar nu esti si proprietatea sa, dar el nu intelege asta!

Horoscop 5 aprilie 2015 – Leu
Esti in fata unui eveniment care te entuziasmeaza la maximum, pe de o parte, dar te si emotioneaza, pe de alta parte. Sunt sentimente diametral opuse: ceva te atrage, dar altceva te tine departe, pentru ca ai dori, dar parca n-ai dori sa se intample. Lasa-te dus de val, nu te mai gandi atat la ce va urma. Trac e firesc sa ai ca in fata oricarui nou inceput, dar daca faci primul pas cu entuziasm si incredere in ce va urma, nimic nu are ce sa te abata de la telul propus. Temerile care ti se infiltreaza in suflet pot strica multe, deci uita de ele!

Horoscop 5 aprilie 2015 – Fecioara
Asculta-l pe cel care iti spune ca cea mai buna solutie, in situatia de fata, e sa pui punct unui plan care nu mai are nimic de oferit. Daca tie ti-e teama de decizii atat de drastice, lasa-l pe altul sa ia decizii in locul tau, pentru ca poate fi mai detasat de toate. Tu ai trece totul prin prisma emotiilor, or celalalt vede lucrurile strict rational, fara implicatii sentimentale. Tine cont de sfatul destul de sever pe care ti-l ofera, chiar daca nu suna asa cum ai fi dorit, deoarece pare a fi o idee salvatoare ce te ajuta sa duci la capat un plan ce parea complet blocat.

Horoscop 5 aprilie 2015 – Balanta
Ai reale motive de veselie, de parca ar sosi din mai multe directii doar vesti bune. Zambetul nu te paraseste nicio clipa pe parcursul zilei, descoperind ce bine merg lucrurile, chiar si cele mai complicate, atunci cand reusesti sa-ti mentii acest tonus pozitiv si optimismul ca totul va fi bine. Aproape ca invarti pe degete orice motiv care, altadata, te-ar fi stresat la culme, pentru ca uneori lucrurile revin la normal mult mai usor cu un dram de umor sau ironie. Glumeste pe seama provocarilor banale ale zilei, pentru ca nu au nicio putere atunci cand le iei peste picior. Esti convins ca totul merge in directia cea buna, deci de ce sa nu zambesti?

Horoscop 5 aprilie 2015 – Scorpion
Atitudinea calma si relaxata pe care o abordezi in fata unei noi provocari este perfecta, pentru ca nu intri in panica daca lucrurile capata un ritm ciudat. Le tratezi pe toate rational, logic, matur, organizat, constient ca nimic nu se cladeste peste noapte. Faci un pact cu timpul pentru ca mai e cale lunga pana vei ajunge acolo unde vrei, deci de ce sa te grabesti? Ai rabdare suficienta pentru a le lua pe toate pe rand, pe indelete, si a le duce la indeplinire, convins ca viitorul spre care te indrepti va aduce rezultate stabile, solide, consistente. Esti un exemplu de maturitate si incredere in ziua de maine!

Horoscop 5 aprilie – Sagetator
E ca o perioada de asteptare in plan sentimental, fiind cuprins de o stare in care parca ai simti ca urmeaza sa se intample ceva deosebit. Te poti confrunta cu tot felul de piedici si amanari in relatia cu persoana iubita, multe planuri pot fi date azi peste cap, altele pot fi contramandate, deci va fi un final de saptamana plin de surprize, dar care au rolul de a amplifica si mai mult starea ciudata care te cuprinde, cea in care presimti ca se va schimba ceva major in viata personala. Stai ca pe ghimpi, nestiind ce te asteapta, de aceea nici nu stii cum sa interpretezi aceste probe.

Horoscop 5 aprilie 2015- Capricorn
Duci dupa tine o emotie negativa de care nu te mai poti debarasa, dar exact acest lucru te opreste din elan si nu te lasa sa treci la nivelul urmator intr-o anumita actiune. E vorba de amintiri neplacute, de erori din trecut, de vini pe care nu ti le-ai asumat asa cum se cuvine, de insatisfactii sau frustrari de demult, si le cari ca pe o ghiulea de picior care iti franeaza acum ascensiunea spre ceea ce visezi sa atingi. Este vremea sa arunci o privire inapoi cu realism si responsabilitate pentru a repara acel punct sensibil. Dupa ce-l vei sterge de pe lista ta de restante, te vei simti deodata eliberat de un stres si vei vedea ca lucrurile pot merge din ce in ce mai bine.

Horoscop 5 aprilie 2015- Varsator
Lasa-te coplesit de liniste, de rutina, de calmul acestei zile, pentru ca numai asa te poti detasa de starea de nervozitate in care ai trait cateva zile. Ai acumulat multi nervi, stresul a ajuns la cote maxime pana mai ieri, dar azi totul revine lin la normal, spre marea ta bucurie, dar si a celor din jur care, finalmente, au curaj sa-ti vorbeasca. Replicile tale erau taioase si agresive inainte, dar azi se vede ca te-ai mai calmat si esti mult mai deschis la un dialog pasnic. Fa pace cu tine si astfel vei face pace si cu ceilalti, pentru ca nu are rost sa pastrezi tonul ridicat, mai ales fata de cei dragi!

Horoscop 5 aprilie 2015- Pesti
Profita de o zi mai lejera pentru a-ti pregati strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele tale investitii, pentru ca ceea ce decizi acum va avea efecte promitatoare in perioada urmatoare. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, ca atare pune-ti mintea la contributie pentru a descoperi incotro sa vaslesti pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viata mai buna. Un prim pas spre bunastare e adoptarea unei atitudini pozitive de viata, pentru ca daca iei in brate doar termeni ca sarac, lipsuri, datorii, fii sigur ca numai acestea se vor tine scai de tine!

Horoscop 5 aprilie 2015 oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top