Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 31 decembrie 2014

Stiri

Horoscop 31 decembrie 2014

Horoscop 31 decembrie 2014- Citeste Horoscopul din 30.12.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 31 decembrie 2014 – Berbec
Daca pleci la drum, merg toate ceas, de parca le-ai programat in cele mai mici detalii. Exista o sincronizare perfecta intre aspectele acestei zile, totul vine exact atunci cand trebuie, se intampla exact atunci cand trebuie, ca nici tie nu-ti vine a crede ce bine se aseaza toate la locul si timpul potrivit. E un final de an care iti inspira o buna organizare, deci ar fi bine sa intri in nou an cu aceeasi rigoare si claritate, ca sa ai 2015 ca la carte. Stabileste-ti niste obiective foarte precise, chiar daca drumul pana la ele nu e nici scurt, nici simplu, dar la talentul tau de a le organiza pe toate perfect, e foarte probabil ca anul care incepe sa mearga ca uns! Un an nou eficient si cu schimbari pozitive!

Horoscop 31 decembrie 2014 – Taur
Iata c-a venit si vremea bilantului si, privind inapoi, esti multumit de tot ce-ai adunat si de momentele frumoase pe care le-ai trait. Este un moment bun sa arunci o privire peste umar, pentru ca acum s-ar putea sa observi unele aspecte aparent minore, pe care nu le-ai remarcat la momentul respectiv in trecut, si care iti dau acum o senzatie puternica de satisfactie. Ai un fel de revelatie pentru ca descoperi in jurul tau un semn, poate neimportant pentru altii, dar care pentru tine inseamna enorm. Spui azi: aha, de asta aveam nevoie si ai numai motive sa te bucuri si sa te lauzi tuturor cu starea ta de fericire. Intra in noul an mult mai atent la coincidente, la simbolurile norocoase din jur, pentru ca vazandu-le, te incarci de senzatia ca va fi bine! Tot ce pentru tine simbolizeaza noroc, ti se arata azi mult mai vizibil. Un an nou cu semne bune si satisfactii!

Horoscop 31 decembrie 2014 – Gemeni
Privesti chestiunile financiare cu un dram de inocenta, si bine faci, pentru ca nu e momentul sa analizezi bugetul familiei cu atata rigoare si dramatism. Totul se va aranja mai bine decat crezi, ca atare nu te gandi nici la datoriile cu care inchei anul, nici la facturile neachitate, nici la sumele pe care nu le-ai primit inca. Intra in noul an cu detasare, cu un aer de eliberare de orice stres, si spune-ti cu tarie ca va fi un an prosper si stabil din toate punctele de vedere. Cu cat privesti mai calm si mai linistit spre viitor, chiar si daca ai o lista nesfarsita de cheltuieli la rand, aceasta atitudine relaxata te va ajuta sa le asezi pe toate la locul potrivit si sa reduci stresul. Un an nou mai bun si fara griji financiare!

Horoscop 31 decembrie 2014 – Rac
Chiar si la final de an, gandurile tale tot spre munca se indreapta, dar intr-adevar e o zi mult prea buna ca s-o lasi sa treaca fara a face ceva concret, in avantajul tau. Ceea ce iese azi din mainile tale, efectele eforturilor tale de azi se vad si sunt demne de lauda, de aceea nu trebuie sa lasi ziua fara sa faci ceva care sa te reprezinte. Fie ca e treaba de prin bucatarie, fie ca mai ai ceva de rezolvat pe la serviciu chiar si azi, privesti la roadele muncii tale cu bucurie, convins ca ai facut ceea ce trebuie. Mai mult, ai putea juca un rol calauzitor pentru cineva care nu se pricepe sau nu se descurca, si te oferi sa-i dai indrumarea salvatoare, caci asa cum ajuti tu acum, asa vei primi si tu ajutor la anul! Un an nou cu succes si roade bogate!

Horoscop 31 decembrie 2014 – Leu
E o zi dedicata lucrurilor marunte, dar frumoase, pentru ca viata nu e facuta numai din evenimente stralucitoare, poti gasi fericirea si in cel mai banal loc, facand cel mai normal lucru si in compania cea mai simpla, si ai sa descoperi ce bine te simti in asemenea postura. Cu aceasta idee in minte – ca viata e minunata si in banalul ei – intri in anul nou cu dorinte marunte, dar multe, convins ca de aici incepe fericirea. Nu trebuie sa tintesti neaparat spre cele mai complicate teluri, ci poti porni de la putin urcand mai apoi pas cu pas spre marile reusite. Propune-ti pasi mici pentru anul care incepe, pentru ca asa vei ajunge mai sigur la cele mai inalte trepte ale viselor tale. Un an nou cu mii de dorinte implinite!

Horoscop 31 decembrie 2014 – Fecioara
Cheama cu gandul tot ce-ti doresti, pentru ca azi portile universului sunt si mai larg deschise si esti auzit mult mai usor acolo sus! Nu fi modest, nu te teme sa ceri, nu astepta de la viata lucruri banale si nici dorinte usor de indeplinit, ci ai curaj sa visezi cat mai sus si cat mai departe. Legea atractiei functioneaza de minune iar lista ta de dorinte, oricat de lunga ar fi, atrage exact ce e mai bun pentru tine. Indrazneste sa-ti pui zeci, sute de dorinte in minte acum, si fii convins ca ele sunt deja in drumul lor spre materializare. Sigur, tot ce faci zi de zi construieste lumea la care visezi, dar primul pas spre un scop e sa-l vrei! Un an nou bogat in vise marete si scopuri atinse!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top