Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Reinventare pentru Raci, succes absolut pentru Vărsători

Stiri

Horoscop 30 octombrie – 5 noiembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Reinventare pentru Raci, succes absolut pentru Vărsători

Horoscop 30 octombrie – 5 noiembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Ne aşteaptă o săptămână bună, plină de reuşite şi lucruri pozitive. Racii se reinventează, Vărsătorii dau de succes oriunde s-ar duce.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii au o săptămână cu furtună. Șapte negativ denotă o situație de furie, dispută, orgoliu rănit. Pot fi plini de nervi dacă nu se temperează și apare ruptura, mai ales în cupluri. Degeaba ați încercat voi să rezolvați alte lucruri. Se impune mai multă prudență și înțelepciune pentru săptămâna viitoare.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul are Orizontul, o carte foarte bună. E sfătuit să înceapă ceva, o acțiune, să facă o călătorie, să descopere pasiunea, să înainteze cu siguranță, deoarece are un echilibru bun în săptămâna care vine. Sunt stăpâni pe situație, Taurii, și de aici apare succesul sau chiar pur și simplu – dacă se ocupă de afaceri – semnarea unui contract.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Gemeni

O carte neutră. Triunghiul simbolizează importanța comunicării și a schimburilor de păreri în săptămâna următoare. E cazul – dacă nu aveți telefon cu internet și locuiți la țară, să puneți mâna să scrieți o scrisoare. Dacă aveți telefon, dați un telefon și rezolvați problemele. Dacă doriți ceva mai mult, încercați să faceți o reuniune de familie, punând cap la cap, toate problemele care vă frământă.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Rac

Racul are negru șase, carte dificilă, mai degrabă negativă. Simbolizează sfârșitul unei situații, în care se impunea automat transformarea unei situații care implicit ar fi dus, la sfârșit, la un eșec. Deci, cu condiția de a accepta o schimbare în profunzime, veți putea să renașteți și să trăiți un suflu nou. Da, schimbarea e necesară, iar Racul nu prea acceptă schimbările.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Leu

Leu are Ovalul iar. Nativii dau dovadă în perioada următoare de mare fecunditate, dar le e pusă undeva la încercare și răbdare. Primiți ajutorul unei femei în tot ceea ce înseamnă secretele voastre amoroase.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara are carte neutră. E o săptămână cu reflecție, în care înțelepciunea voastră poate să dea roade, dar numai atunci când vă alăturați unor persoane în vârstă, mai învățate, care vă pot sfătui. Vin apoi şi succesul şi recompensa.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanța, care a avut o săptămână precedentă mai anevoioasă, are o săptămână în care dă dovadă de prietenie își eliberează sentimente altruiste și pozitive. E beneficiarul unor influxuri benefice, dar și unor schimbări rentabile. Întoarcerea cuiva vă satisface, vă bucură și sunteți la rândul vostru invitat să faceți o vizită. Condiția este ca Balanța să nu amâne, chiar dacă i s-a făcut invitația să facă ea primul pas.

Citește mai departe pe antena3.ro.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top