Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 29 septembrie

Stiri

Horoscop 29 septembrie

Horoscop 29 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 29.09.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 29 septembrie 2014- Berbec
Iesi din casa oriunde vezi cu ochii, pentru ca azi sunt favorizate calatoriile prin locuri ce au efecte fantastice asupra psihicului tau. Chiar si o excursie undeva fara tinta s-ar potrivi de minune atmosferei acestei zile, de aceea ar fi bine sa accepti orice invitatie care te-ar putea scoate din casa. Te vei intoarce acasa cu bateriile reincarcate, pentru ca natura, aerul curat sau atmosfera relaxanta in care petreci cele cateva ore vor avea un rol energizant asupra ta.

Horoscop 29 septembrie 2014- Taur
Ai asteptat tu ceva vreme ca sa ajungi aici, incat nici nu mai credeai ca se va mai intampla vreodata, dar iata ca toata asteptarea a meritat. Aduni acum roadele eforturilor depuse de atata timp! Ai dat dovada de o rabdare de care nici tu nu te credeai capabil, pentru ca lucrurile au evoluat extrem de lent si de anevoios, dar nu ai abandonat totusi. Acum meriti felicitari pentru perseverenta ta, pentru capacitatea de a cladi totul pas cu pas cu atat staruinta, pentru ca rezultatele suna mai mult decat promitator.

Horoscop 29 septembrie 2014- Gemeni
Uneori, iubirea are si conotatii mai putin placute, mai ales daca in stilul celuilalt de a-ti arata ca te iubeste se infiltreaza aspectele nedorite ale iubirii: gelozia, posesivitatea, panda, ranchiuna. Si ele fac parte din meniu cand iubesti, asa e, dar de data aceasta persoana iubita pare sa exagereze. Chiar daca e forma sa de a-ti arata cat de mult insemni pentru el, nu e genul de declaratie de dragoste pe care l-ai fi asteptat, pentru ca atenteaza la libertatea ta, cea pe care o pretuiesti tu cel mai mult. Poate esti iubirea lui, dar nu esti si proprietatea sa, dar el nu intelege asta!

Horoscop 29 septembrie 2014- Rac
Lupta cu starea de apatie si oboseala care te-a coplesit. Nu te simti in apele tale, asa e, te apasa emotii negative, vini sau suparari peste care nu poti trece, de aceea ai nevoie de ceva care sa te scoata din aceasta pasa, iar miracolul… chiar apare! Totul e ca si tu sa profiti de sansa care ti se ofera si care iti poate abate imediat gandurile de la ceea ce te framanta. Nu sta singur in aceasta zi si, daca nimeni nu te invita la o aventura, fii tu cel care mobilizeaza gasca de prieteni sau familia la ceva palpitant care sa va dea tuturor chef de viata si de distractie.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top