Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 28 decembrie 2014

Stiri

Horoscop 28 decembrie 2014

Horoscop 28 decembrie 2014- Citeste Horoscopul din 28.12.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 28 decembrie 2014 – Berbec
Esti mai puternic decat ai crede, deci foloseste-ti talentele in tot ce doresti sa obtii. Sta in puterea ta sa-ti realizezi orice vis, sa pornesti orice plan maret, si nu are rost sa-ti faci griji in nicio directie. Valorifica-ti talentele care te fac unic si te scot mai bine in evidenta pe oriunde te-ai duce. Ai incredere in ceea ce este doar al tau si lasa si modestia si timiditatea deoparte, nu e cazul sa le arati, chiar daca in sinea ta exista si astfel de urme. De data aceasta e nevoie de o maxima incredere in tine insuti, in valoarea ta, pentru ca sigur ai un as in maneca de care merita sa te folosesti cu brio!

Horoscop 28 decembrie 2014 – Taur
Numai vesti bune se indreapta astazi spre tine, dar te cam indoiesti de ele. Daca incepi sa le analizezi pe toate partile, e si normal sa li se mai diminueze energia pozitiva, pentru ca ajungi sa descoperi si aspecte nu tocmai placute la ceea ce prea a fi doar un motiv deplin de bucurie. Mai bine te incarci doar de energia buna care se resimte, nu cauta nod in papura ca orice pret, pentru ca atunci cand sapi dupa ceea ce nu se vede, chiar ajungi la ele si strica din bucuria aparenta. Lasa-te invadat de lucrurile minunate care se petrec in jurul tau si arata-ti fericirea cat mai clar, cat mai sonor, cat mai energic, pentru ca ai motive!

Horoscop 28 decembrie 2014 – Gemeni
Informatia care ajunge azi la urechea ta poate nu suna tocmai bine, dar nu te lasa intimidat de ceea ce afli, ci stai un pic si mediteaza asupra vestilor tocmai sosite. S-ar putea ca in spatele aparentelor sa se afle si informatii extrem de pretioase de care te poti folosi, dar daca nu treci dincolo de ce se vede la suprafata, risti sa pierzi detalii extrem de utile. Poate acum, pe loc, nu auzi chiar ceea ce ai fi dorit tu sa auzi, poate nu vine in forma mult visata, dar dupa o vreme vei descoperi ca stirea aceasta era cel mai bun lucru care putea ajunge la tine si vei sti sa te folosesti de ea in cea mai eficienta forma. Nu azi, nu maine, dar candva iti va fi de mare folos!

Horoscop 28 decembrie 2014 – Rac
Indiferent de varsta pe care o ai, esti totusi un copil in adancul sufletului tau si trebuie sa lasi acest copil sa se manifeste liber, din cand in cand. Si tu ai nevoie de ocrotire, nu numai sa ocrotesti tu pe altii, si tu ai nevoie de grija altuia, nu doar sa ai grija de altii, deci accepta-ti pozitia de rasfatat si de protejat, pentru ca o meriti pe deplin. Te simti bine asa, stiind ca cineva te invaluie in iubirea sa neconditionata, si iti dai seama ca aveai nevoie de acest dar de la cei pe care ii consideri cei mai importanti pentru sufletul tau. Si tu faci la fel pentru ei, tot timpul, dar trebuie sa si primesti, nu numai sa daruiesti!

Horoscop 28 decembrie 2014 – Leu
Ai facut parte, o vreme, dintr-un grup mai larg de persoane adunat in jurul unui scop comun, dar nimic nu e vesnic. Nici prieteniile nu dureaza o viata, nici colaborarea de grup nu e pentru totdeauna, ci a venit vremea sa te retragi din acest mediu si sa-ti cauti alt sens. Priveste inapoi, la perioada in care ai fost parte din acest grup, cu deplina recunostinta, pentru ca ai invatat multe de la acei oameni care ti-au tinut companie o vreme. A fost un schimb reciproc de idei, de opinii,d e energii, de sprijin, dar acum e timpul sa pleci. Grupul se destrama si numai de voi depinde ce amintire va veti purta unii altora de acum inainte.

Horoscop 28 decembrie 2014 – Fecioara
Te-ai simtit bine cateva zile inconjurat de familie, de cei dragi, dar orice vis se destrama la un moment dat. E ca si cum vacanta ta se incheie aici si profiti de ultima zi in care mai esti atat de rasfatat de cei dragi. Simti ca de maine reintri in normal si vei duce dorul acestor zile cand i-ai avut pe cei dragi alaturi. Profita de aceasta minunata zi in care mai sunteti cu totii laolalta pentru o aventura pe cinste, pentru o zi tonica plina de evenimente care va tin alaturi. De maine ceva se schimba, se risipeste magia de acum si trebuie sa va intoarceti fiecare la treburile voastre, dar azi mai puteti beneficia de ceva cu totul special care va incarca sufletul de bucurie. Familia e totul!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top