Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

HOROSCOP 27 septembrie 2015: Taurii invata sa faca sacrificii!

Horoscop 27 septembrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele!

Horoscop 27 septembrie 2015 – Berbec

Constiinta nu te lasa sa faci un lucru cu care nu poti fi de acord, si bine faci, altfel ai regreta mai tarziu ca nu te-ai oprit la timp. Iti dai seama ca acel lucru face cuiva rau, ori tie, ori altuia, ca nu e ceva corect, legal sau moral, ca incalca unele reguli scrise sau nescrise, deci cel mai bine ar fi sa spui nu oricarei ispite. Doar lucrurile deja verificate, bine documentate, care au fost deja aplicate in practica merita puse in valoare azi, ca atare nu emite pareri daca nu ai la baza si date certe, nu te apuca de ceva fara sa ai informatii despre evenimente similare de succes. Ai grija mai ales la tranzactiile care nu au contracte la baza.

Horoscop 27 septembrie 2015 – Taur

Chiar daca unele lucruri nu evolueaza exact asa cum ai planificat, merita sa mai faci si unele sacrificii, din cand in cand, pentru a le mai da cate un impuls pozitiv inainte. Nu te crampona de o singura directie, nu te incapatana sa urmezi o cale neaparat asa cum ai stabilit initial, ci mai accepta, pe parcurs, si alte idei, pentru ca ele pot fi solutii de compromis benefice situatiei de fata. Daca te-ai tine de o singura idee, spunand ca aceea e cea mai buna, ai putea bate mult timp pasul pe loc, or progresul se naste si din acceptarea altor pareri, chiar daca nu esti intru totul de acord cu ele. Asculta deci sfaturi, chiar daca nu-ti convin pe de-a-ntregul.

CITESTE SI: Previziuni karmice 28 septembrie – 4 octombrie. ENERGII NEMAINTALNITE pentru LEI!

CITESTE SI: Eclipsa totala de luna de pe 28 septembrie DEZLANTUIE patru semne zodiacale!

Horoscop 27 septembrie 2015 – Gemeni

Nu te lasa intimidat de cei din jurul tau care pun la indoiala pasii parcursi de tine pana acum. Nu toata lumea te cunoaste asa cum esti tu, nu oricine are rabdare sa asculte cu ce te lauzi din trecutul tau, si, ori din invidie, ori din dezinformare, comenteaza si critica tot ce le povestesti. Nu pune la suflet circumspectia lor, pentru ca unii nu stiu sa aprecieze decat ceea ce fac ei insisi, ca atare conteaza sa fii tu multumit de ceea ce ai realizat, fara sa astepti neaparat aplauzele celor din jur, desi alt tonus ai avea daca lumea ar si aprecia eforturile depuse de tine. Mai asteapta, taci si faci, si intr-o zi lumea se va convinge.

Horoscop 27 septembrie 2015 – Rac

Ai incredere in bunul mers al actiunii in care esti implicat. In fond, nici nu e prima oara cand lucrurile merg atat de bine, deci le poti compara oricand cu situatii din trecut pe care le-ai depasit la fel de bine, pentru ca au ceva in comun. Aceasta raportare la modul in care ai rezolvat cu brio unele piedici in trecut este constructiv, pentru ca-ti arata ca poti, ca orice problema are o solutie, si ajunge doar sa repeti retetele de succes de odinioara. Nu te crampona de un hop minor, crede cu tarie ca-l vei depasi cu bine si de data aceasta pentru ca ai mai trecut prin astfel de momente nu o data sau de doua ori si de fiecare data te-ai descurcat de minune.

Horoscop 27 septembrie 2015 – Leu

Lupta cu insecuritatea asta care te insoteste la tot pasul, pentru ca nu e genul tau! Tu esti o fire optimista, entuziasta, care e pregatita de orice provocare cu zambetul pe buze, iar acum pasesti de parca te-ai afla pe gheata subtire. Nu ai motive de ingrijorare sau de stres, totul evolueaza intr-o directie pozitiva, dar ti-ai cam pierdut increderea in ceea ce te asteapta la final sau chiar si propriile tale forte. Adu-ti aminte cu mandrie de cate ori ai mai trecut prin situatii similare si cat de bine le-ai depasit, si la fel poti si astazi. Da, e normal sa ai si emotii inaintea unui astfel de hop, dar nu transforma emotia in frica de a actiona. Grijile tale sunt neintemeiate!

Horoscop 27 septembrie 2015 – Fecioara

Ce-i cu figura asta trista si pesimista? Hai, schimba fata aceasta cu una vesela si deschisa si ai sa vezi ca aceasta e atitudinea care va schimba tonul zilei. Un zambet larg transmis chiar si unui necunoscut pe strada… un cuvant bun prin care sa faci pe altul sa auda ce-i place… o mana intinsa cu prietenie ca sa arati altcuiva ca nu e singur e ceea ce si tie ti-ar placea sa primesti astazi, nu-i asa? Deci fii tu schimbarea pe care o astepti! E atat de simplu sa transformi o figura posomorata intr-una luminoasa cu un singur gest! Foloseste-te de sansa aceasta cu generozitate si ziua va deveni minunata!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top