Connect with us

Revistateo.ro

horoscop 27 iulie

Stiri

Horoscop 27 iulie 2015

Horoscop 27 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege animalul preferat din imagine si vezi ce spune despre personalitatea ta!

Horoscop 27 iulie 2015 – Berbec

Esti pe drumul cel bun spre o etapa mult mai curata a vietii tale. Esti in mijlocul unui proces de vindecare, lent, dificil, care cere mult de la tine, dar nu e departe momentul cand iti vei da seama ca inima ta e eliberata de frica sau de griji, corpul tau a scapat de dezechilibre si boala, mintea ta e limpezita si clara. Mai ai rabdare, inca nu poti incheia aceste proces de detoxifiere deplina, mai ai inca niste pasi de facut, dar foarte curand vei putea rasufla usurat, multumit de armonia care se instaleaza pe toate planurile in corpul tau: de la cel fizic pana la cel eteric.

Horoscop 27 iulie 2015 – Taur

Daca vezi ca atmosfera se tensioneaza in jurul tau din cauza unui musafir nepoftit care isi elibereaza nervii pe oricine ii pica in cale, mai bine iesi din acel mediu. Nu turna gaz pe foc, pentru ca valvataia e gata sa izbucneasca. Sunt momente cand a ignora, a te face ca nu auzi, a trece mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat sunt cele mai bune reactii in cazul momentelor critice. Taci si suporta situatia, chiar daca nu-i convine, pentru ca numai asa poti dezamorsa mai repede bomba!

Horoscop 27 iulie 2015 – Gemeni

Ai nevoie de un impuls pentru a depasi o stare de incertitudine care te incearca. Parca ai vrea sa faci ceva, dar altceva te trage inapoi, te face sa te mai gandesti. N-ar fi rau sa lasi marile decizii pe altadata, pentru ca azi nu esti pe deplin convins ca varianta pe care o ai in minte este cea mai buna. Mai bine stai si analizezi situatia din toate punctele de vedere ca sa fii sigur ca ai inteles-o corect, inainte de a lua decizia finala. Da, mai bine mai stai un pic, pentru ca s-ar putea sa apara altceva din cu totul alta directie decat cea pe care o gandeai anterior. Peste cateva zile ti se va aprinde scanteia cea mai buna!

Horoscop 27 iulie 2015 – Rac

Daca situatia devine un pic cam tensionata in jurul tau fara ca tu sa ai vreo contributia la aceasta problema, nu incerca sa te lupti, pentru ca agresivitatea lor creste cu fiecare incercare a ta de a calma situatia. Mai bine taci si inghiti si tolerezi totul cu calm, pentru ca nu detii armele potrivite pentru a aplana conflictul. Cineva trebuie sa renunte, iar tu esti cel mai potrivit in a face compromisuri. Tu nu ai orgolii atat de mari incat sa vrei sa detii neaparat victoria acestui conflict, ci preferi sa te retragi si sa-i lasi pe cei nervosi sa obtina aparenta victorie. Fii sigur ca cel mai destept, aici, e cel care cedeaza si acela esti tu!

Horoscop 27 iulie 2015 – Leu

Permite-ti o zi in care sa te dedici unei calatorii in adancul fiintei tale. Citeste o carte, pleaca la drum spre o destinatie unde te asteapta ceva drag inimii tale, permite-ti cateva clipe de relaxare, si, astfel, psihicul tau se elibereaza de emotii nedorite. La finalul acestei incursiuni prin mintea si prin inima ta, descoperi lucruri pe care le credeai uitate sau ascunse mult prea adanc pentru a le mai scoate la iveala. Continua sa sondezi in ungherele secrete ale spiritului tau, pentru ca ai putea primi de acolo raspunsuri incredibile. Ceea ce tu credeai ca e intunecat si fragil, poate fi de fapt o flacara de idei si sentimente care te va indemna sa faci o schimbare majora de sens.

Horoscop 27 iulie 2015 – Fecioara

S-a terminat o etapa din viata familiei tale si a venit vremea sa va luati ramas bun de la tot ce a fost. Ati invatat ceva din cele traite, dar nu mai are rost sa duceti mai departe capitolul tocmai incheiat. Este un moment excelent pentru a trasa o noua directie impreuna cu cei dragi tie, trecutul fiind de acum inainte doar o amintire sau sursa unor invataturi intelepte. Priveste spre viitor de acum, nu te mai intoarce inapoi decat pentru a accesa, din cand in cand, atunci cand ai nevoie, cate o idee, cate o lectie acumulata, cate o informatie de demult. Concentreaza-te spre ce va fi!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top