Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 26 iunie 2016

Stiri

Horoscop 26 iunie 2016

Horoscop 26 iunie 2016. Previziuni detaliate pentru 246.06.2016!

Berbec

Unii ar putea sa se distreze pe seama viselor tale, dar ei nu stiu pe ce te bazezi si e normal sa te ironizeze. Continua sa visezi, dar asigura-te mai intai ca nu sunt simple iluzii, ca nu sunt himere imposibile dupa care alergi la nesfarsit, deci revizuieste-ti din cand in cand orizonturile. Mai bine iti alegi tinte mai accesibile, mai mici, si apoi treci la urmatoarea, si apoi la urmatoarea, pentru ca, din aproape in aproape, vei ajunge mult mai usor la marele scop, decat daca te-ai concentra asupra unuia singur, mult prea inalt pentru resursele tale actuale. Ai bifat o etapa din planurile tale? Perfect, treci la urmatoarea, si ai sa vezi ca asa se implinesc cel mai bine visele. Indrazneste sa visezi, nu te lasa oprit de elan de cei care nu au incredere in visele tale, si lasa-ti creativitatea sa cladeasca!

Taur

Sursa tuturor lucrurilor bune e iubirea si de acolo vin azi si cele mai minunate senzatii. Inima ta bate mai tare, animata de un vis nou, de o directie noua, ce te atrage ca un magnet si nu-i poti rezista. Fie ca e sansa unei iubiri la orizont, fie doar o activitate care iti place grozav, depui multa pasiune in acest scop extraordinar care isi da alt chef de viata. Daca asteptai de undeva o minune, gandeste-te la ceva ce faci cu placere. Iti vei reincarca astfel bateriile de energie pozitiva si de o lumina intensa ce se vor revarsa peste toate planurile vietii tale. Un lucru daca merge excelent, el le-ar molipsi in mod fericit pe toate!

Gemeni

Tine inchisa ratiunea, pentru ca azi esti pus in fata unei situatii in care nu e nevoie nici de logica, nici de rationamente, nici de luciditate, ci de cat mai multa emotie. Totul trece prin prisma sufletului tau, care va reusi sa extraga cea mai buna concluzie. Inabusa tot ce-ti transmite mintea: nu inseamna ca ea greseste, dar ea ar putea fi ceva mai stricta, mai rece, mai rigida, or situatia in care te afli acum are o incarcatura emotionala majora, pe care creierul nu o va valorifica asa cum se cuvine. Asculta cu inima, vorbeste cu inima, actioneaza cu inima si roadele vor fi minunate!

Citeste si: Top 4 Zodii care nu sunt fericite in casnicie

4 zodii cu emotii imature

Rac

Ai stat ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment demult anuntat care acum iata, se deschide in fata ta ca o noua provocare interesanta. Tocmai pentru ca stiai ca va avea loc, te-ai pregatit suficient de bine si teoretic, si sufleteste, ca sa-i faci fata cu brio. te implici trup si suflet in acest episod palpitant si isi place ceea ce se prefigureaza la orizont. Esti constient ca e cale lunga pana la rezultatele visate, dar ceea ce ai inceput e precum constructia unei case: acum ai turnat temelia si apoi incepi sa zidesti totul caramida dupa caramida pana ajungi la scopul cel mare. Va dura, dar va iesi bine!

Leu

Visele tale nu se implinesc asa, cat ai bate din palme, ci ai si niste eforturi de depus pana acolo. Esti pe drumul cel bun, deci continua sa vaslesti cu elan spre scopul tau cel mare, chiar daca mai e cale lunga pana la implinirea lui. Vor aparea pe parcurs si hopuri, si ocolisuri, si intoarceri din drum, si conditii neprielnice, dar rezultatul final depinde enorm de felul cum depasesti toate aceste probe. Daca ti s-ar oferi toate pe tava, nu ai mai sti sa le pretuiesti atunci cand le vei capata, ca atare priveste aceste piedici de pe parcurs drept pretul ce se cere platit pentru rasplata pe care o vei obtine. Nu te descuraja!

Fecioara

Astepti cu sufletul la gura un moment decisiv pentru viata ta sentimentala, fata de care ai o emotie cu totul aparte. Ai trac, ca inaintea primei intalniri sau ca in ziua nuntii, pentru ca ai senzatia ca ceea ce se petrece acum in inima ta are o conotatie profunda, de destin, ceva ce nu traiesti in fiecare zi. Te pregatesti sufleteste pentru acel eveniment si esti de-a dreptul fericit, pentru ca vezi si din partea celuilalt aceeasi traire intensa, semn ca sunteti amandoi pe aceeasi lungime de unda.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top