Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop 25 decembrie 2014

Horoscop 25 decembrie 2014- Citeste Horoscopul din 25.12.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 25 decembrie 2014- Berbec
Azi apleaca-te mai ales spre persoana ta, dar fa-o cu iubire, cu grija, cu dorinta de a-ti darui un cadou doar pentru bucuria ta. Nu te mai gandi la altii, ci doar la ceea ce iti doresti tu cel mai mult. Dedica-te doar propriei tale liste de dorinte, fa-o cat mai lunga, chiar daca pare sa-ti doresti si lucruri imposibile. Continua acest joc de conversatie cu tine insuti, fara sa te abati de la regula de aur a zilei: contezi doar tu! Sigur, dorintele tale pot fi in legatura si cu cei dragi, dar te asezi pe un piedestal central care demonstreaza ca, finalmente, te gandesti la tine cu alti ochi: mai ingaduitori, mai iertatori, mai iubitori. Daca tu te simti bine, toti se vor simti bine!

Horoscop 25 decembrie 2014- Taur
Zboara liber spre ceea ce visezi tu cu adevarat. Una din dorintele tale actuale se indreapta spre iubire: visezi la partenerul ideal, la nunta, la jumatatea perfecta si, daca acesta nu e deja langa tine, il creezi cu gandul in inima ta. Indreapta spre cer dorintele tale legate de viata in doi, pentru ca azi sunt auzite mai clar rugile pamantenilor, iar tu ai o pozitie favorizata la tribuna! Nu folosi cuvinte cu incarcatura negativa, orice ar fi, deci priveste spre cer cu speranta ca de acolo vin cele mai minunate raspunsuri pentru inima ta. Ba poate se iveste deja iubirea la orizont, indreapta reflectoarele in acea directie ca s-o vezi mai bine!

Horoscop 25 decembrie 2014- Gemeni
Lasa-te dus pe aripi de incredere spre o tinta minunata pe care ai asezat-o undeva la orizont cu maxima speranta in mai bine! Ai toate motivele sa vaslesti cu energie spre acel punct de apogeu, pentru ca seamana cu un vis implinit. Ridica stacheta cat mai mult, cat mai sus, propune-ti vise marete, nu te multumi cu putin, pentru ca ai toate sansele ca visele tale cele mai curajoase sa prinda contur foarte curand. Traseaza-ti o strategie teoretica spre ceea ce astepti sa obtii si nu te abate de la ea! Esti un exemplu demn de urmat de catre cei care nu au curaj sa viseze; daca tu le arati ca se poate, pot si ei, deci nu te sfii sa vorbesti spre planurile tale imense!

Horoscop 25 decembrie 2014- Rac
Daca cei mici vor joaca, daca cel drag vrea plimbare, daca familia vrea o anumita activitate pentru azi, esti pregatit sa le faci pe plac, dedicandu-te in totalitate placerilor lor. Tu esti sursa de energie pentru toti cei din jurul tau: mobilizezi toata gasca de prieteni sau inviti toata familia intr-o aventura pe cinste. Iesiti afara, mergeti la ski, plimbati-va in aer curat, pentru ca toti vor avea numai de castigat de pe urma invitatiei facute de tine. Tot ce faci, e pentru a le aduce celor din jur bucurie, deci, indiferent de starea fizica sau psihica in care te afli tu, lasi comoditatea deoparte si ii chemi pe toti la miscare si distractie. Excelent rol pentru tine!

Horoscop 25 decembrie 2014- Leu
Linistea de care te bucuri, chiar si pentru cateva ore, iti prieste de minune pentru a cobori un pic in adancul mintii tale ca sa descoperi acolo un scop la care ai dori sa ajungi candva. Esti sigur ca va deveni realitate candva, ai toate garantiile palpabile in acest sens, dar iti trebuie o strategie pe termen lung. Planifici totul cu calm pana in cele mai mici amanunte si iti dai seama ca detii si resursele de rabdare de care e nevoie pentru ca acest plan sa prinda contur in viitor. Nu te grabi, fa pasi mici spre scopul tau cel mare, dar fii sigur ca ai toate mijloacele materiale si fizice pentru ca el sa devina intr-o zi realitate. Lent, evoluezi spre reusita finala!

Horoscop 25 decembrie 2014 – Fecioara
Ofera-ti cateva clipe de liniste in singuratate deplina. A fiu singur nu e un lucru atat de rau, deci permite-ti acest lux! In astfel de momente stai de vorba cu tine, iti asculti vocea interioara, iti indrepti gandurile spre cer sau spre sinele tau interior, si de aici nu pot iesi decat lucruri extraordinare. Inspiratia nu vine cand in jurul tau e agitatie. Vocea interioara nu se poate auzi in cel mai mare vacarm. Ideile cele mai bune nu apar in cea mai cumplita zarva. Ca atare vei aprecia enorm cele cateva momente de pace si tihna in care iti faci planuri de viitor si sa te gandesti la ce iti doresti tu cel mai mult. Retrage-te un pic din agitatia din jur, iti va face bine!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top